Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

Elk jaar kunnen we weer genieten van nieuwe kerstfilms die Hallmark uitbrengt. En ondanks dat deze films eigenlijk elke keer hetzelfde recept volgen, blijven deze films gewoon geweldig om te kijken. Ze brengen je helemaal in de kerstsfeer en je kunt wegzwijmelen bij de heerlijke romantiek tussen de hoofdpersonages. Ook dit jaar brengt Hallmark weer heel wat kerstfilms uit. Ben je benieuwd welke films we dit jaar kunnen gaan kijken? Lees dan snel verder!

You, Me, & The Christmas Trees - 22 oktober

Olivia is de plaatselijke expert op het gebied van groenblijvende planten in Connecticut, die enkele dagen voor de vakantie ermee instemt om Jack, een vierde generatie kerstboomboer in Avon, te helpen. Een mysterieuze ziekte heeft zich verspreidt onder de sparren, waardoor ze uitsterven en het 100-jarige bedrijf van zijn familie in gevaar brengt. Terwijl Olivia de oorzaak van het probleem probeert te achterhalen en haar verblijf in de stad verlengt, brengen zij en Jack meer tijd samen door en beginnen er langzaam gevoelens te ontstaan. 

Bron: Ryan Plummer, Crown Media, EW.com

Boyfriends of Christmas Past - 23 oktober

In de aanloop naar Kerstmis krijgt marketingmanager Lauren bezoek van de geesten van vier ex-vriendjes. Ze moet leren haar hart te openen of het risico lopen haar beste vriend Nate te verliezen.

Bron: Albert Camicioli, Crown Media, EW.com

Christmas in my Heart - 23 oktober

Concertvioliste Beth begeleidt de dochter van de teruggetrokken countrymuziekster Sean om haar voor te bereiden op het vakantieconcert. Ze worden verbonden door de verbindende kracht van muziek.

Bron: Crown Media, EW.com

The Santa Stakeout - 24 oktober

Tanya is een politiedetective die met tegenzin samenwerkt met collega-detective Ryan om een ​​recente reeks overvallen op te lossen die plaatsvinden tijdens spraakmakende vakantiefeesten in de stad. Ze gaan undercover als pasgetrouwden Tasha en Rupert en verhuizen naar het leegstaande huis naast Mr. Miller, de joviale voorzitter van het kerstcomité van de gemeenschap... en de hoofdverdachte in de zaak. Terwijl Tanya en Ryan deelnemen aan het vakantiegebeuren in de buurt om de schijn op te houden en de zaak op te lossen, worden ze met Kerstmis meegesleept. Voordat ze het weten begint hun undercover verhaal als een verliefd stel werkelijkheid te worden.

Bron: Allister Foster, Crown Media, EW.com

Christmas in Harmony - 29 oktober

Harmony wordt misleid om auditie te doen voor het Holiday Chorus - geregisseerd door een ex-vriendje. Tegen kerstavond zouden ze kunnen harmoniseren in de sleutel van liefde.

Bron: Seth F. Johnson, Crown Media, EW.com

Coyote Creek Christmas - 30 oktober

Een "Christmas Around the World"-feest helpt twee mensen om thuis liefde te vinden.

Bron: Crown Media, EW.com

The Christmas Promise - 30 oktober

Nicole leert omgaan met verdriet met de hulp van haar opa en een timmerman die ze inhuurt om het huis te renoveren dat ooit bedoeld was voor haar en haar verloofde.

Christmas Sail - 31 oktober

Wanneer Liz naar huis terugkeert om voor haar vervreemde vader te zorgen, is ze vastbesloten om haar dochter een perfecte kerst te bezorgen en komt ze weer in contact met haar beste vriend.

Open by Christmas - 5 november

Wanneer Nicky een ongeopende kerstkaart vindt van een geheime bewonderaar van de middelbare school, gaan zij en haar beste vriendin Simone op zoek naar de anonieme auteur om hem te bedanken.

Next Stop, Christmas - 6 november

Angie vraagt ​​zich af hoe haar leven eruit zou zien als ze was getrouwd met een ex-vriend die een beroemde sportverslaggever is geworden. Ze neemt de trein naar huis om Kerstmis met haar familie door te brengen en bevindt zich op onverklaarbare wijze 10 jaar in het verleden. Met het advies van de raadselachtige treinbestuurder heeft Angie de kans om die kerst opnieuw te beleven en te leren wat - en wie - echt belangrijk voor haar is.

Debbie Macomber's A Mrs. Miracle Christmas - 6 november 2021

Wanneer een gezin wordt geconfronteerd met eenzaamheid en verlies van geloof, duikt mevrouw Miracle op om hun kerstgeest nieuw leven in te blazen en beleven ze een vakantie van hemelse proporties.

A Christmas Treasure - 7 november

Na het openen van een 100 jaar oude tijdcapsule en het ontmoeten van een charmante chef-kok, vraagt ​​Lou zich af of ze na Kerstmis naar New York moet verhuizen om haar schrijfcarrière voort te zetten.

Bron: Luba Popovic, Crown Media, EW.com

Van de onderstaande films zijn er nog geen releasedatums bekend gemaakt.

Sister Swap: A Hometown Holiday & Sister Swap: Christmas in the City

In deze onderling verbonden films zijn Jennifer en Meg Swift zussen die ondanks het feit dat ze uren van elkaar gescheiden zijn niet dichterbij konden zijn. Jennifer is in Salt Lake City, runt een succesvol restaurant dat ze is begonnen met haar overleden echtgenoot en voedt haar tienerzoon Simon op. Meg bleef in hun geboorteplaats Hazelwood en hielp hun ouders bij het runnen van de plaatselijke bakkerij. Dit is de eerste kerst sinds het overlijden van oom Dave die eigenaar was van het geliefde theater van de stad, The Madison, waar in de loop der jaren veel herinneringen zijn gemaakt. Wanneer Jennifer en Simon voor de vakantie naar huis terugkeren, worden ze weemoedig voor nog een kerst in The Madison, ondanks dat het te koop staat en gerepareerd moet worden. Ondertussen helpt Meg Jennifers restaurantpersoneel in Salt Lake bij de voorbereiding van een kerstwedstrijd tussen lokale restaurants, waarbij de winnaar geld verdient voor een goed doel naar keuze. Terwijl de zussen in de aanloop naar de vakantie van stad wisselen, vinden ze een nieuw doel en ontdekken ze wat ze allebei echt nodig hebben in het leven en in de liefde.

Bron: Crown Media, EW.com

The Christmas Contest

Exen Lara en Ben strijden in een kerstwedstrijd om geld te winnen voor het goede doel van hun keuze. De stad kijkt toe hoe ze strijden en kiezen wat belangrijker is, overwinning of liefde.

The Christmas House 2: Deck Those Halls

De gebroeders Mitchell strijden om te zien wie het beste kersthuis kan maken.

The Nine Kittens of Christmas

Kattenliefhebbers Zachary en Marilee komen met Kerstmis weer bij elkaar wanneer ze de opdracht krijgen om een huisje te vinden voor een nest schattige kittens.

The Christmas Bond

Als een alleenstaande moeder en haar tienerzoon met autisme tijdens Kerstmis op een kruispunt komen te staan, moet ze leren loslaten, zodat hij kan floreren terwijl haar eigen hart op onverwachte manieren geneest.

Every Time a Bell Rings

Drie zussen worden herenigd in hun geboorteplaats Natchez met Kerstmis na een lange tijd van elkaar gescheiden te zijn. Ze zijn verrast om te ontdekken dat hun overleden vader nog een laatste speurtocht voor hen had gepland om de houten wensbel van de familie te vinden, een geliefde, jaarlijkse vakantie traditie toen ze jong waren. Terwijl ze in de dagen voor Kerstmis op zoek gaan naar aanwijzingen, bezoekt het trio lokale kindertrefpunten rond Natchez die een speciale betekenis voor hen hebben. Tijdens het proces wordt hun zusterband nieuw leven ingeblazen en leren ze elk een belangrijke les over wat ze willen in het leven en in de liefde.

 

Bron: Hallmark, EW.com

Lees ook: Alle aankomende kerstfilms op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Het negende huis - Leigh Bardugo

  • Toekomst Wednesday veelbelovend na succesvol debuut

  • Trailer van That '70s Show reboot is uit!

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2022: dit is de top 3

  • Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2022: dit is de top 3

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

Zoek in artikelen