7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

Een romcom is natuurlijk de perfecte film om even helemaal bij weg te zwijmelen! In een romcom heb je altijd wel een aantal verhaallijnen die terugkomen, zoals 'enemies to lovers' (waar ook hele leuke boeken over geschreven zijn), maar ook heb je veel romcoms waarin een neprelatie toch wat meer wordt. Dit soort verhaallijnen zijn gewoon ontzettend leuk en daarom hebben wij 7x "Nep relatie wordt meer" tiener films voor jullie onder elkaar gezet. Plan maar alvast een bingewatchdagje in!

Can't buy me love

In deze heerlijke romcom uit de jaren 80 is Ronny hopeloos verliefd op de populaire Cindy. Echter is Ronny zelf allesbehalve populair. Wanneer hij Cindy in het winkelcentrum tegenkomt en haar uit de brand helpt, grijpt hij zijn kans om populair te worden. Hij maakt een deal met Cindy: Hij betaalt haar 1000 dollar als zij zich voordoet om zijn vriendinnetje te zijn. Cindy gaat hiermee akkoord en al snel wordt Ronny ontzettend populair. Maar terwijl hij steeds populairder wordt, verliest hij uit het oog wie hij werkelijk is... 

"Nep relatie wordt meer" tiener filmsBron: Touchstone Pictures 

To All the Boys I've Loved Before

Lara Jean heeft brieven geschreven aan alle jongens van wie ze ooit hield. Deze brieven bewaart ze in een doos en zijn niet bedoeld om ooit door anderen te worden gelezen. Maar dan zijn haar brieven ineens verdwenen en blijken ze verstuurd te zijn naar de jongens aan wie ze ze geschreven heeft! Een van de brieven is terecht gekomen bij haar huidige crush en daarom besluit ze om een neprelatie aan te gaan met Peter Kavinsky. Peter wil zijn ex-vriendin jaloers maken en Lara Jean wil haar huidige crush Josh laten zien dat ze hem niet echt leuk vindt. En goed nieuws! Dit is pas het eerste deel van een trilogie. De andere twee films kun je hierna direct ook op Netflix bingen. 

"Nep relatie wordt meer" tiener filmsBron: Netflix

Love Don't Cost a Thing

Als je van Can't Buy Me Love hebt genoten, dan zul je waarschijnlijk ook van Love Don't Cost a Thing gaan genieten! Deze film is namelijk een remake van de klassieker uit 1987. Alvin is ontzettend slim en haalt goede cijfers, echter zijn zijn sociale vaardigheden ondermaats. Wanneer de populaire Paris per ongeluk haar auto beschadigd, biedt Alvin aan om de auto te maken. Hij heeft wel één voorwaarde: Paris moet een week lang doen alsof ze zijn vriendin is. Al snel wordt Alvin populair, maar die populariteit eist zijn tol. Is Alvin bereid alles op te offeren waar hij op school zo hard voor gewerkt heeft?

"Nep relatie wordt meer" tiener filmsBron: CRML Productions

Drive Me Crazy

Nicole en Chase waren vroeger BFF's, totdat ze naar de middelbare school gingen. Wanneer het honderdjarige dansfeest op de middelbare school eraan komt, wordt Nicole gedumpt. Ze besluiten om samen een nep relatie aan te gaan om zo hun exen jaloers te maken. Maar zal dat lukken? En krijgen ze niet stiekem gevoelens voor elkaar?

"Nep relatie wordt meer" tiener films

Bron: Twentieth Century Fox

Stars Fell on Alabama

De succesvolle Hollywood-agent Bryce Dixon keert voor het eerst in 15 jaar terug naar Alabama voor zijn middelbare schoolreünie. Als hij ontdekt dat hij de enige van zijn vrienden is die niet getrouwd is en geen kinderen heeft, overtuigt hij zijn cliënt, ster Madison Belle, om zich voor te doen als zijn vriendin. Maar hij leert al snel dat succes verschillende betekenissen heeft, en romantiek is misschien dichterbij dan hij denkt.

"Nep relatie wordt meer" tiener filmsBron: Beaufort Film Society

10 Things I Hate About You

Nog zo'n klassieker in dit rijtje is 10 Things I Hate About You! Deze film is een echte must see! Het verhaal gaat over Cameron. Hij wordt op de eerste dag van zijn nieuwe school verliefd op Bianca, het knappe meisje van zijn dromen. Het enige probleem is dat Bianca pas met een jongen uit mag gaan totdat haar humeurige, volkomen onaantrekkelijke oudere zus Kat ook door een jongen is uit gevraagd! In een poging zijn probleem op te lossen kiest Cameron de enige jongen uit die misschien Kats gelijke is: een mysterieuze jongen die zelf een slechte reputatie heeft.

"Nep relatie wordt meer" tiener filmsBron: Touchstone Pictures

Geek Charming

We sluiten de lijst af met de Disney film Geek Charming. In deze romcom heeft het populaire meisje Dylan alles; ze heeft een cool vriendje, populaire vrienden en een gloednieuwe tas. Wanneer ze deze tas per ongeluk in een fontein laat vallen, schiet de niet-zo-populaire jongen Josh haar te hulp. Josh vraagt aan Dylan, in ruil voor het redden van haar tas, of hij haar leven mag filmen voor zijn documentaire voor school. Dylan gaat hiermee akkoord en al snel ontdekt ze dat nerds eigenlijk heel cool kunnen zijn. Maar wanneer het vriendje van Dylan haar dumpt, daalt haar sociale status. Kan Dylan nog de populariteitswedstrijd winnen? En kan ze met de hulp van Josh haar eigen happy end creëren? 

"Nep relatie wordt meer" tiener filmsBron: Bad Angels Productions, Disney

 

Lees ook: 12 x de beste romantische tiener films

Nieuwste artikelen

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

  • Deze artiest maakt van Disney karakters echte mensen

  • Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

  • Deze films en series worden in juni van Netflix verwijderd

  • 24 meest verwachte films uit 2022

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

Zoek in artikelen