De nieuwste kerstfilm aanraders

Nog eventjes en dan is het alweer Kerstmis. De dagen worden korter, maar we kunnen het binnen wel weer gezellig maken met lampjes en kaarsjes. Natuurlijk hoort bij Kerstmis ook het kijken van kerstfilms! En wat ons betreft kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen! Maar welke kerstfilms mag je dit jaar echt niet missen? Dit zijn onze kerstfilm aanraders.

Happiest Season

Het verhaal gaat over het lesbische stel Abby (Kristen Stewart; Twilight) en Harper (Mackenzie Davis; Terminator: Dark Fate). Voor de feestdagen gaan ze naar Harpers conservatieve familie. Onderweg lijkt alles goed te gaan, maar dan vertelt Harper aan Abby dat ze nog niet bij haar familie uit de kast is gekomen. Abby moet zich voordoen als Harpers heteroseksuele huisgenoot, om zo te voorkomen dat de familie van Harper achter hun werkelijke relatie komt. 

 kerstfilm aanradersBron: Hulu Originals

The Santa Stakeout - 24 oktober

Dit jaar verschijnen er op Hallmark weer heel wat kerstfilms. Een overzicht van alle Hallmark kerstfilms kun je HIER vinden. Tanya is een politiedetective die met tegenzin samenwerkt met collega-detective Ryan om een ​​recente reeks overvallen op te lossen die plaatsvinden tijdens spraakmakende vakantiefeesten in de stad. Ze gaan undercover als het pasgetrouwde stel Tasha en Rupert en verhuizen naar het leegstaande huis naast Mr. Miller, de joviale voorzitter van het kerstcomité van de gemeenschap... en de hoofdverdachte in de zaak. Terwijl Tanya en Ryan deelnemen aan de festiviteiten voor de feestdagen in de buurt om de schijn op te houden en de zaak op te lossen, worden ze meegesleept in het kerstgevoel. Voordat ze het weten begint hun undercover verhaal als een verliefd stel werkelijkheid te worden...

 kerstfilm aanradersBron: Allister Foster, Crown Media, EW.com

Coyote Creek Christmas - 30 oktober

In deze leuke aankomende kerstfilm helpt een "Christmas Around the World"-feest twee mensen om thuis de liefde te vinden. In deze film wordt een van de hoofdrollen vertolkt door Janel Parrish. Je kunt haar o.a. kennen van Pretty Little Liars en To All the Boys I've Loved Before. De mannelijke hoofdrol wordt vertolkt door Ryan Paevey, die je kunt kennen als Nathan West uit General Hospital.

 kerstfilm aanradersBron: Crown Media, EW.com

Love Hard - 5 november 2021

In deze film speelt niemand minder dan Nina Dobrev (The Vampire Diaries) de hoofdrol. Ook is Harry Shum Jr. (Shadowhunters, Glee) te zien in deze film. Natalie is een hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist in LA. Ze denkt dat ze misschien wel haar ware liefde zal vinden als ze naar rechts swipet voor Tag. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt op een vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen. Eenmaal aangekomen ontdekt ze dat ze is gecatfished door Tag's jeugdvriend die even ongelukkig is in de liefde, Josh.

 kerstfilm aanradersBron: Netflix

Home Sweet Home Alone - 12 november

Home Sweet Home Alone is een reboot van de Home Alone franchise en is vanaf 12 november te bekijken op Disney+! In deze film volgen we Max Mercer die alleen thuis is achter gelaten, terwijl zijn ouders op vakantie zijn naar Japan. Maar dan probeert een getrouwd stel een waardevol erfstuk te stelen in het huis van de familie Mercer en moet Max er alles aan doen om ze tegen te houden...

A Boy Called Christmas – november 2021

A Boy Called Christmas is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig. In de film zullen onder andere Maggie Smith (Harry Potter, Downton Abbey) en de Nederlandse Michiel Huisman (Game of Thrones) een van de hoofdrollen vertolken. Het verhaal gaat over de oorsprong van de Kerstman. We leren een jonge jongen genaamd Nikolas kennen die op weg is naar de Noordpool. Hier hoopt hij meer te weten te komen over zijn verleden en wil hij zijn kerstbestemming vervullen. Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar de film zal in november op Netflix te zien zijn.

 kerstfilm aanradersBron: Netflix

The Princess Switch 3 – november 2021

In dit derde deel kruipt Vanessa Hudgens weer in de huid van Stacy, Margaret én Fiona. Voor het derde deel is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar wel weten we dat de film in november op Netflix te zien zal zijn. 

In The Princess Switch 3 roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets nicht Fiona wanneer er een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen. Ze werken samen met een man uit haar verleden om het relikwie terug te brengen. Met romantiek en een zeer onverwachte verwisseling als resultaat.

 kerstfilm aanradersBron: Netflix

 

Lees ook: Alle aankomende kerstfilms op Netflix

Nieuwste artikelen

  • De meest gekeken Netflix series in 2021

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen