Dit zijn de beste filmtrailers van 2021

Een goede trailer maakt nieuwsgierig, laat een speciaal gevoel achter, geeft precies genoeg informatie om je enthousiast te maken voor de film, maar verklapt niet de hele plot, én laat je zeggen: deze film moet ik zien! Het was misschien een vreemd (film)jaar, met films die wel een trailer hebben, maar nog niet zijn verschenen, maar dat er heel wat goede trailers zijn uitgekomen, valt niet te ontkennen! Wij hebben een aantal geweldige trailers van 2021 (in willekeurige volgorde) voor je op een rijtje gezet!

The Suicide Squad

Wat je ook vindt van deze geen-sequel-maar-ook-geen-reboot, je kunt niet ontkennen dat deze trailer erg interessant is! De trailer geeft perfect de toon van de film weer en het geluid door de hele film is next-level. Hier valt gewoon niets meer over te zeggen…

The Green Knight

Meningen verschillen, maar deze trailer heeft het allemaal. Duistere vibes van Lord of the Rings, geweldig filmwerk, een onweerstaanbare Dev Patel, een fantastische pratende cgi-vos… je kunt deze trailer, gebaseerd op Sir Gawain and the Green Knight, onmogelijk niet leuk vinden!

Last Night in Soho

Houd jij ook zo van trailers die je op het einde het gevoel geven van: wat heb ik nou eigenlijk gezien!? Is het een traditionele horrorfilm? Een bloedstollende thriller? Een dramafilm met enge momenten? Wie weet het! Maar hoe dan ook, deze edit van de officiële teaser, in combinatie met Anya Taylor-Joys uitvoering van ‘Downtown’ is fantastisch! En ja, ze zingt echt in de film!

West Side Story

Deze Steven Spielberg-film opent met een druilerig Manhattan en bouwt vanaf het eerste moment op naar de climax. De aanzwengelende muziek, de prachtige beelden van de Jets en Sharks. Kleur, dans, gevecht… er is actie en emotie van begin tot eind. En met het welbekende ‘Somewhere’ onder de beelden, kan deze trailer niet anders dan doen verlangen naar de film!

Spider-Man: No Way Home

Niet de officiele trailer, maar de officiele teaser doet het hem. Deze teaser van de langverwachte film krijgt echt iedereen over de streep om de film te kijken. Daarnaast was dit de eerste marketing om officieel de terugkomst van Doc Ock en de Green Goblin te bevestigen. Maar wat kunnen we hier verder nog van zeggen. Spider-Man zegt genoeg, toch?

House of Gucci

Lady Gaga, Adam Driver, de kostuums, classic disco, de Italiaanse accenten… Wat moeten we nog meer zeggen. De trailer pakt je direct in om vervolgens niet meer los te laten.

The Matrix 4: Resurrections

Deze trailer is een kunstwerk. Je bekijkt hem, laat hem inzinken, en bekijkt hem dan nog een keer… is het niet vanuit pure nostalgie, dan is het vanwege de geweldige trailer.

Scream

Wie kent deze nostalgische filmsequels niet? Inmiddels zijn we toe aan deel 5! De edit en het tempo van deze trailer zijn fantastisch gedaan en de trailer weet een goede balans tussen de oude en de nieuwe Scream te vinden. We krijgen een introductie van de nieuwe personages, maar tegelijkertijd zien we een glimp van onze oude favorieten Courteney Cox, David Arquette en Neve Campbell, die de hoofdrollen in de originele film vertolkten. Let wel: de trailer is in 2021 bekend gemaakt, maar de film verschijnt pas januari 2022... 

Licorice Pizza

Dit is een van die trailers die je, als je kijkt zonder enige achtergrondinformatie, doet voelen alsof je iets van tientallen jaren terug aan het kijken bent. Zo'n trailer die niet de complete plot van de film verklapt. De trailer is grappig, zacht en verdrietig tegelijkertijd. En daarbij geven de perfect op elkaar afgestemde beelden en muziek van Bowie een bijzonder gevoel. En laten we Bradley Cooper niet vergeten... zucht... geef deze man meteen een Oscar alsjeblieft! 

Shiva Baby

Deze trailer vat heel goed de toon van de gehele film samen. Je voelt de spanning en de verontrusting opbouwen naar mate de trailer vordert. Als je deze trailer interessant vindt, dan is het zeker de moeite waard om de hele film te bekijken!

 

 

 

Lees ook: De meest gekeken Netflixseries in 2021

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • Dit zijn de 10 films met de meeste Oscars

  • 8 Netflix films voor een avondje griezelen tijdens Halloween

  • Spider-Man 3 titel en eerste beelden onthuld

  • Netflix series voor thriller fans

  • Deze uitgestelde films verschijnen nu in 2021

Zoek in artikelen