After Ever Happy, de afsluiting van Hessa's verhaal komt eraan!

Het is nog steeds snikheet in Nederland, maar je hart gaat nog sneller kloppen: de film After Ever Happy komt eraan! Dit is de laatste film in deze coming-off-age serie waarin Tess en Hardin tegen alle verwachtingen in nog samen zijn. Begin je al ontweningsverschijnselen te vertonen? Geen zorgen, een prequel is ook al in de maak! Tot die tijd mogen we eerst nog genieten van After Ever Happy. Benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk ook de trailer! 

Wat is er hiervoor gebeurd?
In de eerste film, After, leren we Tessa Young kennen. Ze is een ijverige studente die in een relatie zit met haar middelbare schoolliefje. Tijdens haar eerste semester aan de universiteit gaat er een wereld voor haar open als ze de knappe Hardin Scott leert kennen. Deze rebel zorgt ervoor dat Tessa gaat twijfelen over haar relatie en wat ze wil in het leven. In After We Collided zien we hoe Tessa en Hardin allebei op hun eigen manier de break up verwerken. Tessa begint aan haar droomstage, maar Hardin vervalt in slechte gewoontes. Als de knappe Trevor een intrede doet in het leven van Tessa realiseert ze zich dat ze Hardin niet uit haar hoofd krijgt. In After We Fell verandert alles. Tessa moet de grootste beslissing van haar leven maken, maar openbaringen over haar familie en die van Hardin trekken alles in twijfel. Is er een toekomst voor Hessa?

Bron: 

Wat kunnen we verwachten van After Ever Happy?
In dit vierde en laatste deel van de After-serie is het tijd voor Tessa en Hardin om volwassen te worden. Voor eens en voor altijd wordt het duidelijk of ze voor altijd en eeuwig bij elkaar blijven of dat er een punt wordt gezet achter hun liefdesverhaal. Hardin wordt van slag door een onthulling uit het verleden en Tessa heeft ook genoeg om te verwerken. Hardin stoot zich van iedereen af. Tessa probeert hem te kalmeren, maar twijfelt of ze Hardin net zo hard nodig heeft als hij haar. 

Bekijk hier de trailer van After Ever Happy:

 

Wanneer kunnen we After Ever Happy verwachten?
Het duurt nu niet lang meer! 25 augustus kun je After Ever Happy in de bioscoop kijken. Zet het maar snel in je agenda! 

 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • De knapste mannen in Young Adult films

  • Verfilming After 3 en 4 in de maak

  • Recensie: After #1 Hier begint alles

  • Recensie: After

  • De After sequel 'After We Collided' is onderweg

Zoek in artikelen