De 10 slechtst beoordeelde films van 2022 volgens critici

In 2022 zijn weer heel veel films uitgekomen! Sommige waren erg leuk, maar helaas zijn er altijd films die niet goed worden ontvangen en bekeken. Dit is jammer omdat er altijd veel tijd, moeite en geld gaat in het maken van een film. Ben jij benieuwd welke films je misschien beter kan overslaan? In willekeurige volgorde zijn dit volgens critici de 10 slechtst beoordeelde films van 2022. 

Me Time (Netflix)
Een van de slechts beoordeelde films is de Amerikaanse komedie Me Time. Het verhaal volgt een vader die voor het eerst in jaren tijd voor zichzelf vindt terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn. Hij komt weer in contact met een vriend voor een wild weekend. De heren worden gespeelt door Kevin Hart en Mark Wahlberg. 

Bekijk hier de trailer van Me Time: 

Bring It On: Cheer or Die (Amazon Prime)
Onderdrukt door beperkende regels zoekt een omstreden team van cheerleaders de vrijheid van een griezelige, gesloten schoolgymnastiek op om te oefenen voor hun toernooien. De leden van de ploeg beginnen echter één voor één te verdwijnen. Het is alweer het zevende deel van de Bring it On-cheerleader films. 

Bekijk hier de trailer van Bring It On: Cheer or Die: 

Maneater (Amazon Prime)
Een groep vrienden gaat op vakantie naar een paradijselijk eiland op de Bahama's voor een weekend vol zon en avontuur. Na een ongeluk raken ze echter gestrand en worden ze achtervolgd door een grote, meedogenloze witte haai.

Bekijk hier de trailer van Maneater: 

They/Them (Peacock)
Een andere titel in het lijstje met slechtst beoordeelde films in 2022 is They/Them. Owen Whistler (Kevin Bacon) leidt een kamp waar geprobeerd wordt om personen die deel uitmaken van de LGBT+ gemeenschap te bekeren. De tieners worden een week lang blootgesteld aan psychologische martelingen.

Bekijk hier de trailer van They/Them: 

The Twin (dvd)
In de film verhuizen Rachel (Teresa Palmer) en Anthony (Steven Cree) na een ernstig ongeluk waarin ze een van hun tweelingzoons zijn verloren naar Finland. Hier proberen ze samen met hun overlevende zoon Elliot (Tristan Ruggeri) het trauma van het ongeluk te verwerken en proberen ze het achter zich te laten.

Bekijk hier de trailer van The Twin: 

Mr. Harringan's Phone (Netflix)
De eenzame tiener Craig (Jaeden Martell) is bevriend met de rijke kluizenaar Mr. Harrigan (Donald Sutherland). Hij geeft de oude man een telefoon om contact met hem te houden. Wanneer Mr. Harrigan overlijdt, belt Craig hem op om zijn stem weer te horen, maar tot zijn grote schok wordt hij daarna teruggebeld door zijn overleden vriend.

Bekijk hier de trailer van Mr. Harringan's Phone: 

The Bubble (Netflix)
Een groep acteurs en actrices zitten vast in een pandemische bubbel in een hotel. Daar proberen ze een vervolg te maken op een actiefilm over vliegende dinosaurussen. Wat ze echter niet lijken te weten is dat zelfs in de slechtste tijden de natuur een manier vindt, en dat zorgt voor problemen.

Bekijk hier de trailer van The Bubble: 

Firestarter (SkyShowtime)
De jonge Charlie McGee probeert erachter te komen hoe ze op mysterieuze wijze de krachten heeft verworven objecten met haar geest in vuur en vlam te kunnen zetten. Een schimmige overheidsorganisatie, genaamd The Shop, weet Charlie te traceren en probeert haar gevangen te nemen om te bestuderen en als wapen te gebruiken. Samen met haar vader (Zac Efron) gaat ze op de vlucht en proberen ze om uit handen te blijven van deze organisatie. 

Bekijk hier de trailer van Firestarter: 

Blonde (Netflix)
Na een traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.

Bekijk hier de trailer van Blonde: 

Asking For It (Hulu)
De serveerster Joey wordt aangerand na een afspraakje met haar oude vriend Mike. Later raakt ze bevriend met de mysterieuze vreemdelinge Regina. Regina introduceert haar bij The Cherry Bombers, een bende die alleen uit vrouwen bestaat, waaronder Beatrice, Lily, Sal, Jett, Angie, Fala en Rudy.

Bekijk hier de trailer van Asking For It: 

Lees ook: De beste romantische komedies van 2022

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Heksen

  • Maffiaprinses

  • Hij is van mij!

Zoek in artikelen