Romantische YA films en series met smeulende chemie

Romantische YA films en series met smeulende chemie, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben we een aantal heerlijke series en films op een rijtje gezet waarin de smeulende chemie van het beeld afspat. Heb jij ze allemaal al gezien? En welke serie of film is jouw favoriet?

 

My Life with the Walter Boys (Netflix)

Wanneer Jackie haar hele familie verliest bij een tragisch ongeval, verhuist ze naar de Walter familie in Colorado. Wanneer ze op het platteland arriveert, komt ze erachter wat voor druk gezin ze in terechtgekomen is. Het gezin bestaat uit heel veel tienerjongens en dat maakt het verhaal wat ingewikkeld. Jackie raakt verstrikt in een driehoeksverhouding tussen twee van de broers. De serie zit vol met smeulende chemie tussen Jackie en Cole. De steelse blikken tussen de twee maken de relatie tussen Jackie en de twee broers erg ingewikkeld. Lukt het Jackie beide broers te weerstaan en kiest ze voor haar echte liefde?


 

After (Prime/Netflix)

Tessa Young is een keurige student, nette dochter en loyale vriendin voor haar vriendje. Wanneer ze naar college gaat heeft ze grote ambities en weet ze precies hoe ze die ambities na gaat streven. Dit nette rustige leven staat op het punt overhoop te worden gegooid wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Met zijn verwaande Britse accent en vele tatoeages is Hardin het evenbeeld van een rebel. Tessa probeert op afstand te blijven maar ze kan niets doen tussen de smeulende chemie die tussen hen ontstaat.


My Fault (Prime)

Noah moet alles achterlaten, haar vriendje, vrienden en de stad die ze zo goed kent, om in het grote landhuis van William Leister te gaan wonen, de nieuwe rijke man van haar moeder. Wanneer ze haar nieuwe stiefbroer ontmoet, loopt dit niet vlekkeloos. Vanaf het begin botsen hun karakters. Al snel ontdekt Noah dat Nick niet de nette zoon is die hij lijkt. De smeulende chemie tussen de twee zorgt voor een verboden relatie waarin hun opstandige persoonlijkheden elkaars wereld ondersteboven zetten waarbij ze smoorverliefd worden.


Red, White and Woyal Blue (Prime)

Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, een Britse prins, hebben een langlopende vete. Tijdens de bruiloft van Prins Philip eindigt het stel onder de bruidstaart. Om een politieke blunder te voorkomen worden de mannen geforceerd om gezamenlijk een aantal interviews te doen waarbij ze zich voordoen als vrienden. Op dat moment begint hun ijzige relatie te ontdooien en de wrijving tussen hen zorgt ervoor dat hun ogen geopend worden. Lukt het de twee om de smeulende chemie die tussen hen in staat te weerstaan of weten ze er, in hun publieke rollen, mee om te gaan.


To all the boys I've loved before (Netflix)

Lara Jean Covey schrijft liefdesbrieven. Niet zo maar liefdesbrieven, maar brieven naar al haar voormalige geliefden of crushes. De brieven bewaart ze in haar kast, ze zijn immers niet bedoeld om te versturen. Maar dan worden ze per ongeluk toch verstuurd naar al haar oude geliefden. Haar leven is plots een chaos, ze moet iedere jongen te woord staan en moet bewijzen dat ze niets meer voelt voor hen. Daarom begint ze een nep relatie met Peter. Vanaf het begin af aan weet je als kijker natuurlijk dat dit niet goed kan gaan. Peter en Lara Jean Covey ondertekenen een contract zodat ze zich aan de regels blijven houden. Maar of het lukt om geheel gevoelloos te blijven is maar de vraag.


The summer I turned pretty (Prime)

Elke zomer brengt Belly Conklin de vakantie door in het badplaatsje Cousin’s Beach samen met haar oudere broer en moeder. Haar moeders jeugdvriendin Susannah en haar twee zonen Conrad en Jeremia zijn er ook ieder jaar bij. Van kleins af aan kan Belly het goed vinden met de broers, maar dat verandert deze zomer. De broers zien ineens in dat Belly niet meer one of the guys is, maar dat ze is opgegroeid tot een mooie jonge tiener. Belly zal een keuze moeten maken welke knappe broer ze het leukste vindt. Lukt het haar om het hart van één van deze broers te overwinnen? 


Beautiful disaster (Prime)

Abby is enthousiast om te beginnen aan de universiteit en een nieuw sociaal leven op te bouwen. Ze heeft wat richtlijnen om zichzelf daarmee te helpen; ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes op orde heeft. Al snel worden haar plannen gedwarsboomd wanneer ze Travis tegen het lijf loopt. Hij is de bad-boy van de campus, de charmeur die bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis is het gewend dat iedere vrouw voor hem valt en wanneer dat niet het geval is bij Abby maakt hij het zijn taak om haar voor zich te winnen. Lukt het Abby de smeulende chemie tussen hen te negeren wanneer ze een maand lang kamergenoten zijn nadat ze een simpele weddenschap met hem verliest?

 

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • De leukste romantische Young Adult films op Netflix

  • 12 x de beste romantische tiener films

  • Top 16 beste boekverfilmingen

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

Zoek in artikelen