The Tourist

Vanaf donderdag 20 januari 2011 in de bioscoop: The Tourist. Thriller waarin Johnny Depp een Amerikaanse toerist speelt, wiens geflirt met een onbekende leidt tot een web vol intriges, romantiek en gevaar...


Synopsis
Tijdens een ongeplande reis naar Europa om zijn gebroken hart te laten helen, komt Frank (Johnny Depp) terecht in een flirterige ontmoeting met Elise (Angelina Jolie), een bijzondere vrouw die met opzet zijn pad kruist. Gesitueerd tegen het prachtige decor van wereldsteden Parijs en Venetië ontwikkelt hun stormachtige romance zich in rap tempo, terwijl zij onbedoeld gemanoeuvreerd worden in een dodelijk kat en muisspel.


Première: Donderdag 20 januari 2011
Genre: Thriller, Drama
Taal: Engels
Speelduur: 103 minuten
Distributeur: Sony Pictures Releasing

Recensie Chicklit.nl
In deze film speelt Johnny Depp een toerist die tijdens zijn reis naar Europa een bijzondere en bloedmooie vrouw ontmoet, gespeeld door Angelina Jolie. Samen komen ze in Venetië terecht en raken zij verwikkeld in een romance waarin niets is wat het lijkt. Veel meer dan dit kan ik niet zeggen over de verhaallijn, omdat de film eindigt met een verrassing die alles wat je denkt te weten van de tafel veegt. Na afloop vindt er zo''n gouden "Ooooo, dus zó zit het in elkaar!"-moment plaats, en voel je je een idioot omdat het aldoor zo duidelijk was en je het niet zag aankomen. Dat is een goed iets, vind ik. Dat maakt de film verrassend. Tegen mijn verwachtingen in zat er niet bijster veel diepgang in de rol van Johnny, hoewel ik dat wel van hem gewend ben. Hij schittert meestal, nu helaas niet. Angelina stelde me teleur omdat het leek dat haar schoonheid (en ja, ze is werkelijk prachtig) meer aanwezig was dan zijzelf. Alsof dat het enige was waar ze zich op concentreerde. De spannende achtervolgingsscènes vielen helaas tegen, ze waren niet zo bloedstollend als ik zou willen, en ook waren er een paar clichématige momenten die er wel mochten worden uitgeknipt. Ook vond ik het jammer dat ze de prachtige sfeer van Venetië niet hebben weten vast te pakken, dat had een extra dimensie kunnen toevoegen. Het is een vermakelijke film, je zal je niet vervelen, maar hij valt wel een beetje tegen. Als je wat vrije tijd hebt is het leuk, maar dit is helaas geen must-see. (Nicky)


Links
- Neem ook eens een kijkje op: www.thetourist-movie.net

Nieuwste artikelen

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

  • 100 wereldplekken

  • That’s it

  • No Et Moi

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Diva’s in Las Vegas

Zoek in artikelen