Just Go With It

Vanaf donderdag 7 april in de bioscoop: Just Go With It. Romantische komedie waarin Adam Sandler een plastisch chirurg speelt die zijn assistente Jennifer Aniston vraagt te doen alsof zij zijn aankomende ex-echtgenote is, om zo een achteloze leugen te verhullen...


Synopsis
In Just Go With It vraagt een plastisch chirurg die het aanlegt met een veel jongere schooljuffrouw, aan zijn trouwe assistente om net te doen alsof zij zijn aankomende ex-echtgenote is, om zo een achteloze leugen te verhullen. Wanneer steeds meer leugens verkeerd uitpakken, worden ook de kinderen van de assistente bij de affaire betrokken. En dan gaan ze allemaal een weekend naar Hawaï en beleven ze een paar dagen die hun leven zullen veranderen.


Première: Donderdag 7 april 2011
Genre: Romantische komedie
Taal: Engels
Speelduur: 120 minuten
Distributeur: Sony Pictures International

Recensie Chicklit.nl
Wie aan Adam Sandler denkt, denkt ongetwijfeld direct aan flauwe komedies. Zeg Jennifer Aniston en fijne vrouwen films verschijnen op je netvlies. Just go with it biedt de perfecte combi. Romantisch, maar tegelijkertijd hilarisch. Soms op het flauwe af, maar zoals de naam al zegt: Just go with it! en je hebt een heerlijk filmavondje. In deze film speelt Adam Sandler plastisch chirurg Danny die al jaren zijn trouwring - van een fout gelopen huwelijk - inzet om vrouwen te regelen. Wanneer hij dan eindelijk de perfecte vrouw tegen het lijf loopt, heeft hij heel wat uit te leggen als zij zijn trouwring per ongeluk ziet. Snel verzint hij een aantal leugens. En voordat zijn doktersassistente Katherine (Jennifer Aniston) het doorheeft, is zij plotseling zogenaamd met hem getrouwd. De ene leugen loopt uit in de andere leugen en het gaat natuurlijk van kwaad tot erger. De hele film door is het genieten van de leuke Jennifer Aniston en de goede bijrollen van haar kinderen. De ene grap volgt de ander op, de film speelt zich grotendeels af op het zonnige Hawai en Nicole Kidman komt ook nog langs als evil oud-klasgenoot van Katherine. Veel goede ingrediënten voor een vrolijke komedie dus! Fijn voordeel is ook dat je naar deze film veilig je vriendje kan meeslepen. Oké, er zit een shoppingscène in (yes!) en de film heeft een leuk en lief plot (dubbel yes!), maar geen lang romantisch gezwijmel of ander vrouwen-gezeur - zoals vriendjes dat zo leuk kunnen zeggen - en wel een lading harde en goede humor. Just go with it! (Nydia)


Links
- Neem ook eens een kijkje op: www.justgowithit-movie.com

Nieuwste artikelen

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

  • Winnaars Emmy Awards 2021

  • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

  • That’s it

  • Supermom’s stijlgids

  • No Et Moi

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Goedgemerkt©

Zoek in artikelen