Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Vanaf woensdag 18 mei 2011 in de bioscoop: Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides. Kapitein Jack Sparrow en Barbossa gaan op ontdekkingsreis naar de bron van de eeuwige jeugd en merken dat ook Blackbeards dochter ernaar op zoek is...


Synopsis
Producent Jerry Bruckheimer en regisseur Rob Marshall brengen Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides in de bioscoop. Een film die bol staat van spanning, humor en avontuur. Dezelfde elementen die gebruikt zijn bij de drie voorgaande succesvolle delen. Dit vierde deel wordt echter de allereerste Pirates of the Caribbean film die in 3D te zien zal zijn. Johnny Depp keert terug als de eigenaardige doch charmante kapitein Jack Sparrow. In een verhaal over vertrouwen, liefde, list en bedrog. Jack raakt in de war wanneer hij de enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt (Penelope Cruz). Hij weet niet zeker of het nu ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden. Wanneer Jack gedwongen wordt aan boord te gaan van de Queen Anne’s Revenge, het schip van de gemene piraat Blackbeard, bevindt hij zich in een onverwacht avontuur. Wie is zijn grootste bedreiging: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden. Een groot gedeelte van de oude cast is weer terug voor dit vierde avontuur: Geoffrey Rush kruipt opnieuw in de huid van de wraakzuchtige kapitein Hector Barbossa en Kevin R. McNally is Joshamee Gibbs, de altijd trouwe kameraad van kapitein Jack Sparrow. De cast bestaat ook uit nieuwe gezichten: Sam Claflin speelt een stoere missionaris en Astrid Berges-Frisbey speelt een mysterieuze zeemeermin. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides draait vanaf 18 mei 2011 in de Nederlandse bioscopen.
 

Première: Woensdag 18 mei 2011
Genre: avontuur
Taal: Engels
Speelduur: 137 minuten
Distributeur: The Walt Disney Company Benelux 

Recensie Chicklit.nl
Ik houd van Johnny Depp. Ik houd van Jack Sparrow. En ik kan me geen beter moment van bewondering en perplexiteit bedenken dan het moment waarop ik voor het eerst The Curse Of The Black Pearl zag. De tweede en derde film die daarop volgden waren "wel leuk", en zo geldt dat ook voor dit vierde deel, On Stranger Tides. In dit deel van de Pirates-serie gaat Jack Sparrow op zoek naar de Fountain of Youth, een fontein met water dat je het leven van een ander kan schenken. Tijdens zijn zoektocht komt bij onder andere kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) tegen, maar ook zijn ex-vriendin Angelica (Penelope Cruz) en haar vader Blackbeard (Ian McShane). Hoewel dit weer een prima film is, behaalt het het niveau van verbijstering die voorheen op mijn gezicht te lezen was niet. Begrijp me niet verkeerd, het is een spannende film, groots en meeslepend. Ik heb me absoluut geamuseerd en het is het zeker waard om ''m te gaan zien in de bioscoop (zeker in 3D-versie!), maar het begint nu een herkenbaar ritme te krijgen. Misschien is dat ook de reden waarom de regisseur Gore Verbinski, en de acteurs Keira Knightley en Orlando Bloom nergens te vinden zijn in deze productie, en Johnny Depp meerdere malen overgehaald moest worden om terug te keren in zijn rol als piraat. (Nicky)


Links
- Kijk voor meer informatie over deze film op: www.disney.nl/pirates
- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides heeft een eigen Facebook-pagina: Facebook.com/Piratesfilm

©2011 Disney

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Reminiscence

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

Gerelateerde artikelen

  • That’s it

  • Lijstjes

  • No Et Moi

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Diva’s in Las Vegas

Zoek in artikelen