Bad Teacher

Vanaf donderdag 2 juni 2011 in de bioscoop: Bad Teacher. Een lerares met een rijke verloofde (Cameron Diaz) raakt afgeleid wanneer er op haar school een knappe invalkracht (Justin Timberlake) verschijnt...


Synopsis
Het kan sommige leraren gewoon geen r**t schelen. Neem nu Elizabeth (Cameron Diaz). Ze is meedogenloos, luidruchtig en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar waardeloze baan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, oneerbiedige gymleraar (Jason Segel). Haar wilde en waanzinnige plannen leren niet alleen haar leerlingen, maar ook haar collega’s en zelfs Elizabeth zelf een les als geen ander.


Première: Donderdag 23 juni 2011
Genre: Romantische komedie
Taal: Engels
Speelduur: 95 minuten
Distributeur: Sony Pictures Releasing

Recensie Chicklit.nl
Elizabeth Halsley (Cameron Diaz) is een bad teacher op een middelbare school, die meer geeft om haar borsten dan om haar baan. Ze drinkt, is ontzettend materialistisch, scheldt op de leerlingen, en houdt van regelmatig drugsgebruik onder schooltijd. Ze haat haar baan, en is ongelofelijk blij wanneer ze ontslag kan nemen vanwege haar bruiloft... Tot haar verloofde haar dumpt. Ze is ervan overtuigd dat haar leven zal beteren na een borstvergroting, en doet alles om geld hiervoor in te zamelen. Ook probeert ze aan te pappen met de invalleraar Scott Delacorte (Justin Timberlake), die behalve knap ook nog eens rijk is, maar op helaas op haar collega Amy Squirrell (Lucy Punch) valt. Elizabeth en Amy beginnen een gemeen gevecht om niet alleen Scott, maar ook om de jaarbonus: die beiden Elizabeth''s droom waar zouden kunnen maken. Prima film, een lekkere chickflick voor een avondje op de bank of in de bioscoop. De verhaallijn laat weinig te raden over, helaas, en heeft een doorsnee uiteindelijk-komt-alles-goed-einde. Toch is het altijd vermakelijk om naar Cameron Diaz te kijken, in welke film ze ook speelt. Leuk acteerwerk, vooral de scènes met haar tegenspeler Jason Segel, de gymleraar die een oogje op haar heeft. Ook Lucy Punch verdient een applausje in haar rol als schattige, bijna irritant vrolijke lerares, die langzaamaan verandert in een krankzinnige vrouw. Leuke film dus, maar niet erg verassend. (Nicky)


Links
- Neem ook eens een kijkje op: www.badteacher.nl

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • That’s it

  • No Et Moi

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Diva’s in Las Vegas

Zoek in artikelen