Film top 6: mei

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!

 

bioscoop
 
De Bellas zijn terug! Dit keer moeten Beca en de andere meiden het opnemen tegen de Duitse wereldkampioenen.
Het vervolg op de hitkomedie uit 2012 is het regiedebuut van actrice Elizabeth Banks, die in beide films de rol van televisiecommentator Gai speelt.
 
     
bioscoop
 
De Moefs veroveren onze planeet. Het vindingrijke meisje Tip weet echter uit hun handen te blijven en ontmoet Oh, een verbannen Moef. Samen proberen ze de aarde te redden.
 
Als de aarde wordt veroverd door de Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet, worden eerst alle mensen naar een andere locatie gebracht. Maar terwijl de Moefs de planeet reorganiseren, slaagt het vindingrijke meisje Tip erin om uit handen van de Moefs te blijven en krijgt ze gezelschap van Oh, een verbannen Moef. 
 
Tijdens hun bijzondere avontuur beseffen de twee vluchtelingen dat er meer op het spel staat dan alleen de verhoudingen in het universum. 
 
     

 
bioscoop

The Second Best Exotic Marigold Hotel is Sonny's grote droom. Sonny moet wel uitbreiden omdat in het Best Exotic Marigol Hotel for the Elderly and Beautiful nog maar één kamer vrij is, wat gevolgen heeft voor de nieuwe gasten Guy en Lavinia. Hij heeft al een pand op het oog, maar het vergt allemaal wat meer tijd dan hij heeft, aangezien hij ook nog wil trouwen met zijn grote liefde Sunaina. Evelyn en Douglas hebben zich op de arbeidsmarkt van Jaipur gestort en vragen zich af waar hun vaste pannenkoekendates toe leiden. Norman en Carol bewandelen de hobbelige paden van een relatie en Madge kan niet kiezen tussen twee rijke vrijgezellen. De enige die misschien alle antwoorden heeft, is Muriel, de nieuwe manager van het hotel en bewaarder van ieders geheimen. Als de eisen van een traditionele Indiase bruiloft iedereen teveel dreigen te worden, lijkt er toch licht aan de horizon te schijnen.

 
     

 
 
dvd
 
Cheesbridge is een Victoriaans dorpje waarvan de inwoners geobsedeerd zijn door rijkdom, klasse en stinkende kazen... Maar onder de straten van het dorp leven de Boxtrolls, vieze monsters die 's nachts uit het riool komen en de kinderen en kazen van de bewoners stelen. Althans dat is de legende waarin ze geloven. In werkelijkheid zijn de trollen juist hele lieve wezens en hebben zelf mensenwees Eggs opgevoed. De trollen worden op een dag aangevallen door een insectenverdelger die de wezens wil uitroeien. Aan Eggs en rijke meid Winnie de taak om de twee werelden samen te brengen en een oorlog te voorkomen.
 
'De Boxtrollen' is gemaakt door animatiestudio Laika die eerder 'Coraline' en 'ParaNorman' maakte.
 
 
     
dvd
 
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.
 
     
dvd
 
 
Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow.
 
De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.
 
 

Welke films wil jij nu zien?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen