Film top 6: september

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 
 
Bioscoop
 
In de nieuwe romantische comedy TRAINWRECK wordt Amy (Amy Schumer) van jongs af aan verteld dat monogamie een onmogelijk streven is.
 
Als carrièrevrouw die schrijft voor een tijdschrift vermijdt ze daarom serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij one night stands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners (Bill Hader) lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.
 
 
     
 
Bioscoop
 
Een CIA-agent laten samenwerken met een KGB'er; iets onwaarschijnlijkers bestaat er niet. Toch is dat precies wat er gebeurt! CIA-man Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) zijn gedwongen samen te werken om zo een nucleaire ramp af te wenden. Maar zoiets gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.
 
 
     
 
Bioscoop
 
In de hilarische actiekomedie American Ultra wordt het rustige leven van stoners Phoebe (Kristen Stewart) en Mike (Jesse Eisenberg) plotseling verstoord door een politie-inval.
 
Stoners Phoebe (Stewart) en Mike (Eisenberg) leiden een rustig bestaan. Op een dag wordt Mike op zijn werk bij het tankstation overvallen door de politie en komt hij erachter dat hij doelwit is van een regeringsmissie. Het lukt de politie echter niet om hem te pakken, want door onverklaarbare krachten weet hij telkens aan hen te ontsnappen.
 
Deze spannende en hilarische vlucht lijkt verhelderend: Mike herinnert zich weer wie hij echt was…
 
 
     

 
Bioscoop
 
De familie gaat op pad voor een noodlottig avontuur. In de voetsporen van zijn vader en om de familiebanden weer meer kleur te geven, verrast Rusty Griswold (Helms) zijn vrouw, Debbie (Applegate), en hun twee zonen, met een reis dwars door Amerika. Het uiteindelijke doel van deze reis is een bezoek aan Amerika's favoriete familie attractiepark, Walley World. Maar onderweg komen ze in de meest bizarre situaties terecht.

 

Bekijk hier de trailer

 
     
DVD
 
Zevenennegentig jaar na een nucleair Armageddon worden honderd jeugdige gevangenen teruggestuurd naar de Aarde om de leefomstandigheden te testen. Onder hen zijn Clarke, waaghals Finn en de zussen Bellamy en Octavia, die moeten leren omgaan met onvoorspelbare omstandigheden, onbekende roofdieren en elkaar... anders zal het menselijk ras onherroepelijk ten onder gaan!
 
 
 
     
DVD
 
In een episch verhaal van adembenemende schaal laat Disneynature's nieuwe True Life Adventure "Beren" een jaar uit het leven van een berenfamilie zien. Twee indrukwekkende welpen leren hun belangrijkste lessen van hun leven. Hun reis begint bij een majestueuze Alaska, vol met leven, waar ze ontwaken van hun winterslaap om de bittere kou te trotseren. De wereld buiten is spannend, maar riskant als de welpen na spelen een lawine opwekken. Naarmate het seizoen verandert van lente naar zomer, moeten de bruine beren hard werken om voedsel te vinden, om uiteindelijk te feesten op een overvloedige vangst van zalm. De beren moeten voorzichtig zijn, want er zijn ook rivaliserende mannelijke beren en roofdieren, met altijd een aanwezige wolf. "Beren" vangt de snel bewegende actie en spanning van het leven in de laatste grote wildernis, Alaska!
 
 
 
 

Welke films wil jij zien?

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

  • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Win twee toegangskaarten Comic Con Ahoy 8 maart

  • De laatste aflevering van The 100 seizoen 7 verklaart een groot mysterie

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • De meest heftige momenten uit The 100

Zoek in artikelen