Film top 6: oktober

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 
 
DVD
 
Na het spannende eerste seizoen van The Originals, een spin-off van The Vampire Diaries, barst de hel nu echt los! Vampieren, heksen, weerwolven... allemaal willen ze de macht en zijn ze bereid daar behoorlijk wat voor op te offeren. Als er dan ook nog eens geheimen uit het verleden geopenbaard worden, weet je waar je als kijker aan toe bent: een bloestollend tweede seizoen!
 
 
 
     
 
Bioscoop
 
In Hotel Transylvania 2 staan de deuren van Dracula’s monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny hebben ondertussen een kindje, Dennis. Als zijn ouders weg zijn besluit Dracula zijn kleinzoon een monsteropleiding te geven. De wereld staat op zijn kop als Dracula's eeuwenoude en authentieke vader Vlad op familiebezoek komt.
 
 
     
 
DVD
 
Vier maanden later worstelt iedereen nog steeds met de traumatische gebeurtenissen die hun levens compleet op hun kop hebben gezet. Terwijl Caroline, Tyler, Matt, Jeremy, Alaric en Stefan zoeken naar manieren om weer de oude te worden of juist aan hun nieuwe bestaan te wennen, neemt Elena een besluit dat haar leven compleet zal veranderen...
 
 
     

 
Bioscoop
 
In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD.
 
De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

 

Bekijk hier de trailer

 
     
Bioscoop
 
Warner Bros. Pictures brengt Pan uit in de bioscoop, een live- action film over Peter Pan onder de regie van Joe Wright (Atonement, Pride and Prejudice).
 
Pan biedt een nieuwe kijk op de oorsprong van de klassieke Peter Pan personages gecreëerd door J.M. Barrie. Dit actie- avontuur volgt het verhaal van een wees die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar vindt hij vertier maar ook gevaren. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.
 
 
 
     
Bioscoop
 
In The Intern , speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).
 
 
 
 

Welke films wil jij zien?

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen