Chicklit.nl serie van het jaar 2015: stem op jouw favoriet!

We kunnen met zekerheid zeggen dat 2015 niet alleen een prachtig jaar was voor boeken, maar ook voor series. Zoveel ontzettend goede, dat het behoorlijk lastig wordt om daar een favoriet uit te kiezen. Gelukkig mogen jullie ons daarbij helpen. Stem op jouw favoriet voor Chicklit.nl Serie van het jaar 2015!

Het jaar 2015 was niet alleen een prachtig jaar voor de seriewereld, maar ook voor Chicklit zelf. We lanceerden niet alleen onze nieuwe website in februari, maar zagen onze bezoekersaantallen ook enorm stijgen. En daar mogen we jullie voor bedanken! Wij zijn heel benieuwd wat ons in 2016 te wachten staat, en we hopen jullie weer terug te zien op onze website.

Stemmen kan onderaan het artikel...

Serie van het jaar 2015
Wij hebben van het hele jaar 2015 de beste 12 series gekozen. En nu is het aan jullie om voor deze categorie de enige échte winnaar te kiezen. Geloof ons, het wordt geen makkie om tussen die 12 series te kiezen. Je kunt stemmen vanaf 1 januari tot en met 31 januari in 2016.

De genomineerden

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars is een Amerikaanse tienerdrama/mysterie-televisieserie van ABC Family. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard en volgt de levens van vier vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar.

The Vampire Diaries

Vier maanden later worstelt iedereen nog steeds met de traumatische gebeurtenissen die hun levens compleet op hun kop hebben gezet. Terwijl Caroline, Tyler, Matt, Jeremy, Alaric en Stefan zoeken naar manieren om weer de oude te worden of juist aan hun nieuwe bestaan te wennen, neemt Elena een besluit dat haar leven compleet zal veranderen...

Downtown Abbey

Het vijfde seizoen speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet. De Crawley familie en hun bedienden blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden als ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De nieuwe Labour-regering kondigt veranderingen aan die gevolgen hebben voor het hele land, het leven op Downton blijft niet onaangetast. Robert, Mary en Branson moeten samenwerken om de toekomst van het landgoed te waarborgen voor de komende generaties. 

Teen Wolf

Teen Wolf is een bovennatuurlijk drama dat de avonturen volgt van Scott McCall (Tyler Posey), een middelbare scholier en outcast, die gebeten wordt door een weerwolf waarna hij buitengewone, bovennatuurlijke kwaliteiten gaat bezitten.

Once Upon a Time

In seizoen 5 moet Emma Swan met haar duistere kant strijden als de 'Black Swan' zijnde.

2 Broke Girls

In heel Brooklyn zakken cupcakebedrijfjes als een plumpudding in elkaar, dus moeten de onbenullige ondernemers en beste vriendinnen Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) andere manieren bedenken om hun bedrijfje draaiende te houden.

New Girl

In dit geniaal grappige derde seizoen staan er grootse gebeurtenissen op til. Jess (Zooey Deschanel, die al een nominatie voor een Emmy op zak heeft) en Nick (Jake Johnson) gaan all-in voor hun romance, maar beseffen al snel dat verliefd zijn en samenwonen moeilijker samengaat dan ze dachten. Schmidt belandt tussen twee vuren wanneer hij tegelijkertijd met Cece en Elizabeth begint te daten. Pechvogel-in-de-liefde Winston heeft een speciaal iemand gevonden... alleen jammer dat het om de nieuwe huiskat van zijn flatgenoten gaat.

Supernatural

Sam Winchester (Jared Padalecki) heeft in zijn kindertijd jacht gemaakt op het bovennatuurlijke kwaad. Vandaag ligt dat allemaal ver achter hem. Hij wil nu gewoon zijn rechtenstudies afmaken en een normaal en rustig leven leiden. Maar alles verandert wanneer Dean (Jensen Ackles), de broer van Sam, met wie hij amper nog contact heeft, met verontrustend nieuws voor zijn neus staat.

The Big Bang Theory

Ondanks dat ze nog steeds sociaal beperkt zijn, zorgen de wetenschapsgenieën uit The Big Bang Theory wél steevast voor hilariteit. In dit zevende seizoen keert Leonard terug van zijn Noordzee-expeditie, enkel om erachter te komen dat zijn relatie met Penny meer bètatests vereist dan hij ooit in een laboratorium heeft uitgevoerd.

Game of Thrones

Geïnspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Een Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin, speelt deze nieuwe HBO dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang.

Grey's Anatomy

In het elfde seizoen van dit medisch drama, zijn veel persoonlijke relaties van de artsen in ernstig gevaar. Een nieuw gezicht in het team draagt een explosief geheim dat Meredith’s (Ellen Pompeo) leven ondersteboven draait. Terwijl de afstand tussen Meredith en Derk (Patrick Dempsey) groeit, bezegeld een verwoestende ongeluk hun lot. Callie (Sara Ramirez) en Artizona (Jessica Capshaw) groeien steeds meer uit elkaar door werkverplichtingen. Leef mee met elk hartverscheurend moment in het niet te missen elfde seizoen van ABC Studios’ Grey’s Anatomy.

Arrow

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand, totdat men ontdekte dat hij nog in leven was en op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan zat. Wanneer hij terugkeert naar in Starling City, wordt hij onthaald door zijn toegewijde moeder Moira, geliefde zuster Thea, en zijn beste vriend Tommy, maar ze voelen dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid verbergt over de man die hij is geworden, wil hij wanhopig zijn acties die hij vroeger nam weer goedmaken.

     

     

Stem op de Chicklit.nl serie van het jaar 2015
Email:
Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
Downtown Abbey
Teen Wolf
Once Upon a Time
2 Broke Girls
New girl
Supernatural
The Big Bang Theory
Game of Thrones
Grey's Anatomy
Arrow
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen