Film top 6: juni 2016

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand op een rijtje!

Alice Through the Looking Glass

Bioscoop

Alice keert terug naar de wereld van Wonderland en ze reist terug in de tijd om de Mad Hatter te redden.

Now you see me 2

Bioscoop

Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, maken de vier getalenteerde illusionisten zich op voor een comeback waarin ze de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht willen brengen. De man achter hun verdwijningsact is niemand minder dan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), een technisch wonder die de illusionisten dwingt de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren. 

Om hun naam te zuiveren en het werkelijke brein achter deze praktijken te ontmaskeren zullen de illusionisten een laatste weergaloze stunt moeten uithalen. 

The Nice Guys

Bioscoop

Deze crime thriller film speelt zich af in de jaren '70 en vertelt het verhaal van een privé-detective die de vermeende zelfmoord van een prostituee gaat onderzoeken. Echter ontdekt de privé-detective een samenzwering.

Deadpool

DVD

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. DEADPOOL vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling.

Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

How to be single

DVD

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David.

New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

The 5th Wave

DVD

In de nieuwe spectaculaire film The 5th Wave is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd.

De eerste golf: duisternis, De tweede golf: verwoesting, De derde golf: infectie, De vierde golf: invasie, De vijfde golf...

In de nieuwe spectaculaire film The 5th Wave is door een buitenaardse invasie het grootste deel van de aarde en de wereldbevolking weggevaagd. De zestienjarige Cassie (Chloë Grace Moretz) is op de vlucht en probeert wanhopig haar jongere broertje Sam te redden die is meegenomen door een groep militairen.

Wanneer ze zich voorbereidt op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde golf besluit Cassie samen te werken met een geheimzinnige jonge man - ook al weet ze dat ze niemand meer kan vertrouwen...


Welke film wil jij nog zien deze maand?

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Winnen: geweldig Alice in Wonderland pakket aangeraakt door Johnny Depp himself! {afgelopen}

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Film top 6: maart

Zoek in artikelen