Film top 6: oktober 2016

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit.nl zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 

The Girl on the Train

Bioscoop

De gescheiden Rachel Watson ziet tijdens haar reis in de trein elke keer het perfecte stel, Megan en Scott Hipwell. Wanneer Megan plotseling vermist raakt, raakt Rachel verzeilt in de vermissingszaak van Megan en gaat ze zelf op onderzoek uit. 

Inferno

Bioscoop

INFERNO is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Bioscoop 

De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt.
Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven én hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen ‘bijzondere’ gave het enige is, dat zijn nieuwe vrienden kan redden.

Deepwater Horizon 

Bioscoop

Mike Williams werkt op het booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico. Op 20 april 2010 vindt er een enorme explosie plaats. Mike probeert alle bemanningsleden te redden terwijl het booreiland in lichterlaaie staat en het duizenden liters olie verliest. Zijn familie volgt via het nieuws de ontwikkelingen en zijn vrouw vreest voor zijn leven. 

Money Monster

DVD

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens één van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen, is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Maggie’s Plan

DVD

Maggie is een New Yorkse dertiger die nog nooit een serieuze relatie heeft gehad. Vlak nadat ze besluit om alleen een kind te krijgen, loopt ze de charismatische schrijver John Harding tegen het lijf. De twee hebben gelijk een klik.
Ondanks zijn huwelijk met de succesvolle Georgette raakt John volledig in de ban van Maggie en beginnen ze een affaire. Maar tot Maggie’s grote teleurstelling blijkt hij niet te zijn zoals hij zich voordeed, wat haar tot een absurd, maar geniaal plan brengt. 


Welke film wil jij graag kijken? 

Nieuwste artikelen

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • Zo had de Harry Potter cast eruit moeten zien volgens de boeken

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Film top 6: juni 2017

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Zoek in artikelen