Film top 6: april 2017

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit.nl zet de leukste films van deze maand op een rijtje!

 

Beauty and the Beast
Bioscoop

De live-action remake van het klassieke Disneysprookje over een jonge vrouw, Belle, en een beestachtige prins die verliefd worden, nadat Belle de plek van haar vader inneemt als gevangene van Het Beest. Langzaam maar zeker komen de twee steeds dichter tot elkaar en ontstaat er een onvermijdelijke liefde, maar is deze liefde sterk genoeg om de vloek die heerst op Het Beest te doorbreken? 

Lees hier de recensie

 

Kong: Skull Island
Bioscoop

Kong: Skull Island is een reboot van de King Kong franchise, waarin een team van ondekkingsreizigers bij elkaar komen om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken.Het eiland, gelegen in de Stille Ocean, kent echter veel geheimen en de ontdekkingsreizigers komen er langzaam maar zeker achter dat het prachtige eiland net zo prachtis is als verraderlijk en eigendom is van niemand minder dan de mytische Kong.

 

Ghost In The Shell
Bioscoop

In Ghost In The Shell, gebaseerd op de populaire en gelijknamige anime serie, kruipt Scarlett Johansson in de rol van Major, een combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van een speciale eenheid. Major heeft de leiding over Section 9: een elite eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegehouden. Dat belooft heel wat spannende situaties.

Life
Bioscoop

Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal en Rebecca Ferguson hebben de rol van drie van de zes leden van het International Space Station. Zij staan op het punt om een van de grootste ontdekkingen in de geschiedenis van de mensheid te doen: bewijzen dat er buitenaards leven op Mars is. Maar wat eerst nog een geslaagde missie leek te worden, loopt uit op onvoorziene consequenties. De levensvorm blijkt namelijk intelligenter te zijn dan iemand ooit voor mogelijk hield. 

The Hollars
DVD

In the Hollars keert aspirant en kunstenaar John Hollar de avond voor de hersenoperatie van zijn moeder terug naar zijn geboortestad. Samen met zijn vriendin, die 8 maanden zwanger is van hun eerste kindje, komt hij weer terecht in de gekke wereld die hij achterliet: zijn disfunctionele familie, middelbare school vrienden en zijn overenthousiaste ex vriendin.

Lees hier de recensie

Inferno
DVD

In de verfilming van de bestseller van Dan Brown, Inferno, wordt een beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (gespeeld door Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. De man is in het bezit van geheimzinnige codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Samen met de jonge dokter Sienna Brooks probeert hij de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Lees hier de recensie


Welke films ga jij deze maand kijken? 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: juni

  • Film top 6: juli 2016

  • Film top 6: maart

  • Film top 6: maart 2017

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen