Film top 6: mei 2017

Elke maand komen er zoveel leuke films en series uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit.nl zet de leukste films van deze maand op een rijtje!

Guardians of the Galaxy Vol.2
Bioscoop

In het vervolg op Guardians of the Galaxy gaat Peter Quill op jacht naar zijn ware identiteit om zo het mysterie van zijn echte afkomst te kunnen ontrafelen. 


 

The Boss Baby
Bioscoop

Een verhaal in een humoristisch jasje gestoken over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Verteld vanuit het perspectief van de fantasierijke 7-jarige Tim kunnen wij genieten van de praktijken die "The Boss Baby" uitvoert. 

 

Arrival 
DVD

Wanneer overal op aarde mysterieuze ruimtevaartuigen neerdalen wordt een eliteteam samengebracht onder leiding van linguïst Louise Banks, gespeeld door Amy Adams, om contact met de buitenaardse wezens te zoeken. Terwijl de mensheid op de rand staat van een totale oorlog moet het team op zoek naar antwoorden tijdens een race tegen de klok. Het enige risico: ze moeten hun eigen levens in gevaar brengen.

Lees hier de recensie

Fast & Furious 8
Bioscoop

In het achtste deel van the Fast & the Furious reeks zien we hoe Dom zich tegen zijn familie keert voor een mysterieuze vrouw, gespeeld door Charlize Theron. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet de elite-eenheid weer de wereld rond om haar te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.
 

20th Century Women
Bioscoop

Een film over drie vrouwen in 1979 die een tiener vertellen over hun leven, hun ervaringen met mannen en vrouwen, de liefde en de vrijheid.
 

Sherlock: The Abominable Bride
DVD

Bij deze speciale aflevering van Sherlock kijken we terug naar het Londense Baker Street anno 1895. De tijd is anders, maar sommige dingen veranderen niet: vriendschap, avontuur en natuurlijk: moord. Holmes en Watson moeten al hun moed en vindingrijkheid bij elkaar schrapen om een vijand te trotseren die uit het dodenrijk lijkt te komen. Halen ze de schokkende waarheid over de afschuwelijke bruid boven water?

Lees hier de recensie

Welke films ga jij deze maand kijken? 

Nieuwste artikelen

  • Dubbel geluk voor Zhong - Ina van der Beek

  • Zomervacht - Jaap Robben

  • Melodie van verlangen - Anne van der Valk

  • Slaves Dante 4 – Miriam Borgermans

  • Thuis - Mark Janssen

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

  • Film top 6: maart

Zoek in artikelen