Film top 6: augustus 2017

Elke maand komen er weer zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand augustus op een rijtje!

War for the Planet of the Apes

Bioscoop

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Lees hier ook de recensie

Logan

DVD

Logan en Professor Charles Xavier moeten dealen met het verlies van de X-men, wanneer een corporatie geleid door Nathaniel Essex de wereld vernietigd. Logan's geneeskrachten vervagen langzaam, maar hij moet Nathanial Essex verslaan. Dit doet hij met behulp van een jong meisje genaamd Laura Kinney, een vrouwelijke clone van Wolverine. 

Lees hier ook de recensie

Lion

DVD

Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.

Lees hier ook de recensie 

Valerian and the City of a Thousand Planets

Bioscoop

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Orphan Black - Seizoen 3

DVD

Na de schokkende ontdekking van Project Castor komen Sarah en haar zussen in dit derde seizoen van Orphan Black recht tegenover de dodelijke klonen van dit geheime militaire project te staan. Wie zijn deze mannelijke klonen? Waarom zijn ze gemaakt? Ondertussen probeert Sarah haar ontvoerde zus Helena terug te vinden en doet een doodzieke Cosima een wanhopige poging haar leven te redden door op zoek te gaan naar het genetisch defect. Sarah, Cosima, Alison en Helena zijn samen sterker dan alleen, maar hun band wordt op de proef gesteld. Hoe ver gaan ze om elkaar te beschermen? En komen ze dichter bij de waarheid? Of vallen ze ten prooi aan degenen die hen hebben gecreëerd?

Lees hier ook de recensie

The 9th life of Louis Drax

DVD

Deze film gaat over ene psycholoog die aan het werk gaat met een jonge jongen die een bijna fatale val heeft overleefd. De psychooloog wordt in een mysterie getrokken, waarbij de grenzen tussen fantasie en realiteit worden tetest.

Lees hier ook de recensie

Welke films ga jij deze maand kijken?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

  • Film top 6: maart

Zoek in artikelen