Film top 6: oktober 2017

Elke maand komen er weer zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand oktober op een rijtje!

Alien: Covenant

Alien: Covenant

DVD

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Lees hier de recensie

The Beguiled

The Beguiled

Bioscoop

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. 

Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. 

Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Girls Trip

Girls Trip

Bioscoop

Vier vriendinnen hebben elkaar lange tijd niet meer gezien. Om hun vriendschap nieuw leven in te blazen gaat het viertal een lang weekend naar New Orleans voor het jaarlijkse Essence Music Festival. Daar laten ze zich volledig gaan.

The Edge of Seventeen

The Edge of Seventeen

DVD

Iedereen weet dat opgroeien moeilijk kan zijn. Ook high school studente Nadine (Hailee Steinfeld) krijgt te maken met de lastige perikelen uit de puberteit, wanneer ze verneemt dat haar oudere broer een relatie krijgt met haar beste vriendin Krista. Nadine voelt zich steeds eenzamer, tot ze een bedachtzame jongen tegenkomt die verandering in de zaak brengt. Een onverwachte vriendschap zorgt ervoor dat alles misschien toch niet zo erg hoeft te zijn.

Lees hier de recensie

 

Lady Macbeth

Lady Macbeth

DVD

In deze adaptie van Nikolai Leskovs novelle 'Lady Macbeth of the Mtsensk', wordt in de negentiende eeuw een jonge bruid verkocht aan een man van middelbare leeftijd.

Lees hier de recensie

The Boss Baby

The Boss Baby

DVD

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Lees hier de recensie

Welke films ga jij deze maand kijken?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • Young Adult top-5: oktober

  • Deze films en series zijn vanaf april te zien op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf maart te zien op Netflix

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen