Film top 6: Juli 2018

Ondanks dat de zomer eraan komt blijven wij het heerlijk vinden om 's avonds met een dekentje en een goede film op de bank te kruipen. Maar heb jij net als ons ondertussen Netflix helemaal leeg gekeken en weet je niet meer wat je moet gaan kijken? Geen nood! Wij hebben voor jullie de top 6 van films samengesteld die je in de maand juli niet mag missen!

Film top 6: Juli 2018

Incredibles 2

Bioscoop

Bob Parr (alias Mr. Incredible) heeft samen met zijn vrouw Helen (ook bekend als Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een enigszins 'normaal' leven. Althans, voor een familie superhelden. De gezinssituatie komt echter onder druk te staan wanneer Bob in zijn eentje voor de kleine Jack Jack moet zorgen, terwijl zijn vrouw de wereld probeert te redden.

Lees hier de recensie

Film top 6: Juli 2018

Ocean's 8

Bioscoop

'Ocean's Eight' volgt het leven van Danny Ocean's criminele zuster (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

Film top 6: Juli 2018

Love, Simon

Bioscoop

Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon Spier is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Wanneer een email die hij naar jongen gestuurd heeft (die hij nooit ontmoet heeft) in de verkeerde handen valt komt hij in een moeilijke situatie terecht als hij gechanteerd wordt door de klasgenoot.

Film top 6: Juli 2018

Jurassic World

Bioscoop

‘Fallen Kingdom’ volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de ‘Dinosaur Protection Group’ de overgebleven dino’s te evacueren van het eiland.

Film top 6: Juli 2018

The Shape of water

DVD

1962, gedurende de Koude Oorlog. De stomme schoonmaakster Elisa vindt op een dag samen met haar collega Zelda een visachtig creatuur waarvoor ze snel empathie voelt. Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Bijgevolg probeert Amerika dit verborgen te houden voor Rusland. Elisa wil het amfibisch wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium.

Lees hier de recensie

Film top 6: Juli 2018

Soof: een nieuw begin

DVD

Na twee succesvolle films is er nu de serie Soof: Een Nieuw Begin.

Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kasper’s eigen ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze situatie van ‘living divorced together’ toch leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen...

Lees hier de recensie

Welke film van de film top 6 ga jij in juli kijken?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Jurassic World 2 wordt nog enger, spannender én echter

  • Romantische Young Adult films

  • De officiële poster en trailer van Ocean's 8 zijn er

  • Trailer van de boekverfilming Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld​

  • Nog een all-female reboot: Ocean's Eleven is aan de beurt!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen