Film top 6: augustus 2018

Er is een nieuwe maand aangebroken en zoals altijd gaan wij die weer beginnen met allemaal nieuwe, leuke films! Welke films wil je nou echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand augustus voor je op een rijtje. En het zijn stuk voor stuk echte aanraders. Sommige kan je lekker thuis op de bank kijken en voor de anderen moet je een avondje naar de bioscoop. Het is allebei hartstikke leuk om te doen!

Film top 6: augustus 2018

Mamma Mia! Here We Go Again

Bioscoop

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Lees hier de recensie.

Film top 6: augustus 2018

Ant-Man and the Wasp

Bioscoop

Scott Lang (Paul Rudd) probeert balans te vinden in een bestaan als superheld (Ant-Man) en een vader voor zijn dochtertje. Hij wordt door Dr. Hank Pym (Michael Douglas) op een nieuwe missie gestuurd waarin hij moet samenwerken met Hope (Evangeline Lilly) aka The Wasp.

Lees hier de recensie.

Film top 6: augustus 2018

Hotel Transsylvanië 3

Bioscoop

Onze favoriete monsterfamilie vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. 

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Film top 6: augustus 2018

Call me by your name

DVD

Het is de zomer van 1983 in Italië. Elio (Chalamet), een vroegrijpe 17-jarige jongen brengt zijn dagen door in de villa van zijn ouders met het transcriberen en spelen van klassieke muziek, lezen en het flirten met zijn vriendin Marzia. Op een dag arriveert Oliver (Hammer), een charmante Amerikaanse student die Elio's vader, een eminente professor, als stagiair komt helpen. Elio en Oliver ontdekken die zomer de onstuimige pracht van een ontwakend verlangen dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Lees hier de recensie.

Film top 6: augustus 2018

I, Tonya

DVD

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld.

Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak. 

Lees hier de recensie.

Film top 6: augustus 2018

God's Own Country

DVD

Johnny werkt van ‘s morgens tot laat ‘s avonds op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er sexuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.

Lees hier de recensie.

Welke film ga jij in augustus kijken?

Nieuwste artikelen

  • Throne of Glass fancast favorieten

  • 7x de leukste bookish items met kaarten uit fantasy boeken

  • Onze aanraders voor Netflix in maart

  • Agent en Boef: Boevenstreken - Tjibbe Veldkamp

  • Brandende meisjes - C.J. Tudor

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • 8 onbekende feitjes over Mamma Mia!

  • 100 films en series worden van Netflix verwijderd

  • Aankomende superheldenfilms

  • Er komt een vervolg op Mamma Mia!

Zoek in artikelen