Film top 6: november 2018

Het begint buiten echt koud te worden en dus is het tijd om lekker knus op de bank een filmpje te kijken of om naar de bioscoop te gaan! Elke maand komen er namelijk hele leuke films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand november op een rijtje! 

film top 6: november 2018

1. Love, Simon

DVD

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop.

Lees hier de recensie.

Chicklit top 6: november 2018

2. Zwaar verliefd

Bioscoop

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. 

Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Film top 6: november 2018

3. Johnny English Strikes Again

Bioscoop

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. 

Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Lees hier de recensie.

Film top 6: november 2018

4. The Girl in the Spider's Web

Bioscoop

Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson, keert terug in The Girl in the Spider's Web.

De jonge computerhacker Lisbeth Salander en journalist Mikael Blomkvist raken verstrikt in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtenaren.

Film top 6: november 2018

5. A Star is Born

Bioscoop

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

film top 6: november 2018

6. Ocean's 8

DVD

'Ocean's Eight' volgt het leven van Danny Ocean's criminele zuster (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

Lees hier de recensie.

 

Welke films ga jij deze maand kijken?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • Moederdag boeken top 6

  • Winnen: complete Zwaar!-trilogie én een preview voor alle deelnemers!

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 10 x feel good series

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen