Film top 6: juli 2019

Er is een nieuwe maand aangebroken en zoals altijd gaan wij die weer beginnen met allemaal nieuwe, leuke films! Welke films wil je nou echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand juli voor je op een rijtje. En het zijn stuk voor stuk echte aanraders. Sommige kan je lekker thuis op de bank kijken en voor de anderen moet je een avondje naar de bioscoop. Het is allebei hartstikke leuk om te doen!

1. Long Shot

Bioscoop

Fred Flarsky, een werkloze journalist, is vastbesloten om zijn crush sinds zijn kindertijd Charlotte Field voor zich te winnen. Er is echter één probleem: ze is tegenwoordig een van de meest machtigste en onbereikbare vrouwen op Aarde.

Lees hier de recensie.

2. Can you ever forgive me?

DVD

Een waargebeurd verhaal met een fantastische Melissa McCarthy als Lee Israel, die in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw in New York portretten en biografieën schrijft van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder. Als het succes haar echter danig in de steek laat, grijpt ze met hulp van haar vriend Jack (Richard E. Grant) terug op leugen en bedrog om weer op eigen benen te kunnen staan.

Lees hier de recensie.

3. Tolkien

Bioscoop

In de biografische film over Tolkien volgen we het leven van de auteur J.R.R Tolkien. Eerst zien we van hem zijn kinderjaren, waarna we vervolgens zien dat hij mee heeft gevochten in de Eerste Wereldoorlog. We zien hoe Tolkien vriendschap, liefde en inspiratie vindt binnen zijn groep van medebuitenstaanders op school.

Lees hier de recensie.

4. Rocketman

Bioscoop

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Lees hier de recensie.

5. The Secret Life of Pets 2

Bioscoop

Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Lees hier de recensie.

6. A Dog's Journey

Bioscoop

Bailey leidt een goed bestaan op de boerderij bij Ethan en diens vrouw Hannah en heeft er een leuk nieuw speelvriendinnetje bij: Ethans kleindochter CJ. Maar dan besluit CJ’s moeder Gloria de baby weg te halen. Terwijl Bailey zich voorbereidt op het verlaten van zijn oude leven voor een nieuw, maakt hij de belofte aan Ethan om CJ terug te vinden en haar te beschermen.

Lees hier de recensie.

 

 

Welke film ga jij in juli kijken?

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • De ergste film clichés 

  • Film top 6: juni 2017

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 16 x gezellige Halloween films

  • Leukste meiden series op Netflix

Zoek in artikelen