Film top 6: augustus 2019

De zomer is aangebroken en dat betekent zon, zee en strand! Toch raden wij je aan om af en toe een avondje binnen te blijven, want er zijn weer heel wat leuke nieuwe films uitgekomen! Veel van deze films draaien ook in de bioscoop, waardoor je even kan afkoelen van het warme weer. Wij hebben voor jullie 6 films op een rij gezet die je in de maand augustus echt niet wil missen! 

1. The Lion King

Bioscoop

Simba is de zoon van Mufasa, de koning van de savanne. Simba zou op een dag de troon van zijn vader moeten overnemen, maar na een vreselijke gebeurtenis vlucht Simba weg. Hij leert het zwijn Pumbaa en het stokstaartje Timon kennen en besluit om bij hun te gaan wonen. Wanneer zijn jeugdvriendin Nala hem vindt en Simba vertelt dat zijn slechte oom Scar nu regeert, besluit Simba om terug te keren naar huis.

Lees hier de recensie. 

2. Spider-Man Far From Home

Bioscoop

Spider-Man: Far From Home speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Peter Parker zal het nu zonder zijn held, mentor en grote voorbeeld Tony ‘Iron-Man’ Stark moeten doen. Hij wil even alles vergeten en gaat met zijn klas op reis door Europa. De reis start in Venetië, maar de slechteriken gunnen Peter Parker geen moment rust. De Elementals bedreigen de wereld en als hij niet snel gaat samenwerken met Nick Fury en de nieuwe superheld 'Mysterio' zal de Aarde weleens vernietigd kunnen worden. Het wordt tijd dat Peter zijn verantwoordelijkheden als superheld (en Avenger) onder ogen gaat komen voordat het te laat is.

Lees hier de recensie.

3. Toy Story 4

Bioscoop

Woody wist altijd wat zijn plek was in de wereld en dat zijn prioriteit was om te zorgen voor zijn kind of dat nu Andy of Bonnie is. Maar wanneer Bonnie een nieuw stuk speelgoed maakt genaamd Forky leidt dat tot een avontuurlijk roadtrip met nieuwe en oude vrienden die Woody laten zien hoe groot de wereld voor speelgoed kan zijn.

Lees hier de recensie. 

4. Five Feet Apart

Bioscoop

Will en Stella hebben allebei een taaislijmziekte en worden in hetzelfde ziekenhuis behandeld. Deze ziekte is een ongeneeslijke aandoening waarbij zich in het hele lichaam slijm ophoopt. Vooral in de longen kan dit ernstige problemen veroorzaken. Nadat ze elkaar ontmoeten in het ziekenhuis, worden ze verliefd op elkaar. Helaas is er één probleem; door hun ziekte mogen ze elkaar niet aanraken. Ze moeten altijd minimaal five feet (zo'n 1.5 meter) uit elkaar blijven. Zal hun liefde sterker zijn dan hun ziekte?

Lees hier de recensie.

 

5. Men in Black: International

Bioscoop

De Men in Black hebben de aarde altijd beschermd tegen de slechterikken uit de ruimte. In Men in Black: International moeten ze hun grootste vijand tot nu toe verslaan: een mol binnen de organisatie van de Men in Black. 

Lees hier de recensie.

6. Yesterday 

Bioscoop

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Doen alsof die nummers van jou zijn en de beste songwriter aller tijden worden!

Lees hier de recensie.

 

Welke film ga jij in augustus kijken?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • Moederdag boeken top 6

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 8 plot holes in Disney films

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen