Film top 6: september 2019

We hebben lekker kunnen genieten van een prachtige zomer, maar de herfst komt in zicht en dat betekent dat het weer vaker gaat regenen. Gelukkig kun je dan lekker een filmpje gaan kijken! En ook in september verschijnen er weer allemaal nieuwe films op DVD en in de bioscoop. Wij hebben ze alvast voor je bekeken en beoordeeld, zodat we alleen de beste films voor je op een rijtje kunnen zetten in de Film top 6 van september 2019!

Film top 6: september 2019

1. Dora and the Lost City of Gold

Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school.

Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego, een geheimzinnige jungle-bewoner, en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen. 

Lees hier onze recensie.

Film top 6: september 2019

2. Everybody’s Talking About Jamie

Ondersteund door zijn briljante liefhebbende moeder en omringd door zijn vrienden, overwint Jamie vooroordelen, verslaat pestkoppen en stapt hij van de duisternis in de schijnwerpers. Een grappige feel-good musical sensatie die zowel publiek als critici verrast.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt Everybody's talking about Jamie over het leven van de 16-jarige Jamie New die bang is voor de toekomst, maar een ware sensatie zal worden! 

Lees hier onze recensie.

Film top 6: september 2019

3. Hobbs & Shaw

De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Lees hier onze recensie.

Film top 6: september 2019

4. Angry Birds 2

Vogels en varkens zijn nog steeds elkaars vijanden. Maar dan komen ze erachter dat er naast het vogel en biggeneiland nog een ander eiland bestaat. Dat eiland brengt de biggen en vogels in gevaar. De hoofdpersoon Red wordt gedwongen om met zijn aarsvijanden, de biggen, samen te werken om dit gevaar te stoppen. Samen met een team van vogels en biggen gaat Red naar het eiland toe om de dreiging te stoppen.

Lees hier onze recensie.

Film top 6: september 2019

5. Ash is the Purest White

In 2001 dreigt een mijnstad ten noordwesten van China een spookstad te worden. Hier woont de jonge Qiao, een keiharde vrouw die haar hart heeft verloren aan lokale bendebaas Bin. Wanneer Bin in een hinderlaag wordt gelokt redt Qiao hem door een illegaal vuurwapen af te vuren. Ze wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Op het moment dat ze vrijkomt gaat ze direct weer op zoek naar Bin om hun oude leven te herpakken. Maar is alles nog wel zoals vroeger?

Lees hier onze recensie.

Film top 6: september 2019

6. Richard says goodbye

Optimaal genieten, is dat gek of geniaal?

Richard is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw, beste vriend en zijn studenten. Met zwarte humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

Lees hier de recensie.

 

Lees ook: 16x de leukste musical films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 10 x feel good series

  • Boekverfilmingen in 2019/2020

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen