Film top 6: december 2019

Wat zijn er de laatste tijd toch ontzettend veel mooie films verschenen! Maar welke films moet je nou echt in de bioscoop gezien hebben? En welke films kunnen wel wachten totdat ze op DVD verschijnen?  Speciaal voor jou hebben we daarom ook in december weer een Film top 6 gemaakt met de beste, leukste, spannendste en liefste films!

Film top 6: december 2019

1. Frozen 2

In Frozen 2 gaan Elsa, Anna, Kristoff, Sven en Olaf op onderzoek uit. Ze reizen diep het magische bos in om de waarheid achter een groot geheim, dat Arendelle bedreigt, te achterhalen. Daarnaast wil Elsa dolgraag ontdekken waar haar magische krachten vandaan komen en heel misschien vindt ze het antwoord hierop ook in Frozen 2! Tijdens deze reis wordt de kijker getrakteerd op verschillende liedjes, waaronder ‘Into the Unknown’.

Lees hier de recensie.

Film top 6: december 2019

2. Last Christmas

Kate is een jonge vrouw die vaak verkeerde beslissingen maakt. Tijdens haar laatste date heeft ze een baan aangenomen als een elf van de Kerstman voor een winkel. Maar daar ontmoet ze Tom en haar leven neemt een nieuwe wending. Voor Kate lijkt dit te mooi om waar te zijn. 

Lees hier de recensie.

Film top 6: december 2019

3. Can You Keep A Secret

Wanneer Emma Corrigan in het vliegtuig zit krijgt het vliegtuig last van een hevige turbulentie. Emma denkt dat dit misschien wel haar laatste momenten op Aarde zijn en ze vertelt al haar geheimen aan de knappe man naast haar in de veronderstelling hem nooit meer te zien. Nadat ze veilig geland zijn en ze op haar werk aankomt blijkt dat de knappe man uit het vliegtuig genaamd Jack Harper, haar nieuwe baas is!

Lees hier de recensie.

Film top 6: december 2019

4. Midway

Pearl Harbor was slechts het begin..

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen - die sterk in de minderheid waren - met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren. Met o.a. Woody Harrelson, Ed Skrein, Luke Evans, Nick Jonas, Patrick Wilson en Mandy Moore.

Lees hier de recensie.

Film top 6: december 2019

5. Doctor Sleep

40 jaar na de gebeurtenissen in The Shining is Danny Torrence nog steeds getekend door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind. Nu hij volwassen is, is zijn leven een stuk rustiger. Althans, dat dacht hij...

Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”. Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot. Zij nemen het licht van onschuldigen af in hun zoektocht naar onsterfelijkheid. Door een onwaarschijnlijk bondgenootschap te vormen, raken Dan en Abra betrokken bij een wrede strijd op leven of dood met Rose. Abra’s onschuldigheid en onbevreesde omarming van haar licht dwingen Dan om zijn eigen krachten te gebruiken zoals hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Waardoor hij zijn angsten onder ogen moet komen en de geesten uit het verleden opnieuw moet laten ontwaken.

Lees hier de recensie.

Film top 6: december 2019

6. Wat is dan liefde

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon om de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Lees hier de recensie.

 

 

Lees ook: Aankomende boekverfilmingen van Stephen King

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 10 x feel good series

  • Heksenfilms, de leukste films over heksen

  • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen