Film top 6: januari 2020

De koude maanden zijn aangebroken en dat betekent dat het perfect weer is om naar de film te gaan (of thuis natuurlijk gewoon een dvd op te zetten). Binnen is het namelijk lekker warm en met een bak popcorn en een goede film kom jij die koude maanden zeker wel door! In dit artikel vertellen wij je welke 6 films je absoluut niet mag missen in de maand januari!

1. Jumanji: The Next Level

De hoofdpersonen van Jumanji: Welcome to the Jungle keren terug in Jumanji: The Next Level, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. 

Lees hier de recensie. 

2. The Good Liar

Meesteroplichter Roy Courtnay kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish online ontmoet.

Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

Lees hier de recensie. 

3. Knives Out

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen. 

Lees hier de recensie. 

4. Star Wars: The Rise of Skywalker

Na de verliezen die geleden zijn in The Last Jedi, zijn Rey en haar vrienden erop gebrand om een einde aan de oorlog te maken. Dit is niet gemakkelijk, omdat de Dark Side sterk is en het verzet weinig mensen heeft. Kylo Ren doet zijn best om Rey over te halen naar de Dark Side, zodat hij samen met haar over het sterrenstelsel kan heersen. Rey lijkt steeds sterker te worden, maar voor wie zal ze uiteindelijk besluiten te vechten?

Lees hier de recensie. 

5. Judy

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows.

Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

Lees hier de recensie. 

6. Les Misérables

Les Misérables vertelt het verhaal van Jean Valjean, een voormalig veroordeelde die maar niet aan zijn verleden kan ontsnappen. Zijn toekomst wordt bedreigd door zijn aartsvijand; de huiveringwekkende politieman en voormalige gevangenbewaarder Javert, die vastbesloten is hem voor het gerecht te brengen. Ondertussen wordt Fantine, een vrouw die door haar rijke geliefde in de steek is gelaten, tot wanhoopsdaden gedreven om voor haar jonge dochter te kunnen zorgen. De twee verhalen kruisen elkaar in het revolutionaire geweld in de straten van Parijs en Jean kan eindelijk beginnen aan zijn reis naar zelfacceptatie, verlossing en liefde.

Lees hier de recensie. 

 

Lees ook: Aankomende sciencefiction en fantasy films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Filmtip: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • Carnival Row wordt jouw nieuwe fantasy serie!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen