Film top 6: juni 2020

Vanaf 1 juni mogen we eindelijk weer naar de bioscopen toe! Toch hoeven we ons niet te vervelen want Netflix, Videoland, Pathé Thuis en Disney+ hebben een ontzettend groot aanbod aan films en series. Ook wij hebben de afgelopen tijd weer veel films en series gezien op de streamingdiensten. Lees snel onze film top 6!

1. Hollywood (Netflix)

In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

2. Spionnengeheimen (DVD)

Superspion Lance Sterling (John Williams) en de zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

3. Sanditon (DVD)

Sanditon is een plek die snel verandert. Dit ooit slaperige vissersdorp verandert in een modieus kuuroord. Daarnaast verandert de impulsieve en onconventionele Charlotte Heywood, die haar rustige landelijke huis inruilt voor de intriges en dalliances van een badplaats dat nog in de maak is. Het plot draait en draait terwijl verborgen agenda's worden onthult van personages wiens fortuin afhangt van het commerciële succes van Sanditon. Mensen zoals de visionaire ondernemer Tom Parker, erfgename van gemengd ras, Miss Lambe, en charismatische maar gecompliceerde Sidney Parker. Volg Charlotte's reis om zichzelf te ontdekken.

Lees hier de recensie.

 

 

 

4. Bloodshot (Pathé Thuis)

De marinier Ray Garrison wordt zijn met zijn vrouw vermoord, maar Ray wordt weer tot leven gewekt door een geheim team van wetenschappers. Hij wordt 'verbeterd' met nanotechnolgie, waardoor hij bovenmenselijke krachten krijgt. Hij wordt een moordmachine. Ray traint met de medesoldaten en kan zich in eerste instantie niks herinneren van zijn leven hiervoor. Maar langzaamaan komt zijn geheugen terug en wil hij wraak nemen op de man die hem en zijn vrouw heeft vermoord. Maar hij komt erachter dat er een veel grotere samenzwering is dan hij had gedacht...

Lees hier de recensie.

 

 

 

5. My Spy (Pathé Thuis)

JJ is een grote, stoere en sterke spion. Wanneer hij undercover moet, verwacht hij naar Parijs of Berlijn gestuurd te worden. In plaats daarvan moet hij samen met een geeky collega een meisje en haar moeder in de gaten houden. Niet echt de baan waarvan hij droomde, uiteraard. Wanneer de negenjarige Sophie hem door krijgt, zorgt ze ervoor dat hij dingen met haar gaat ondernemen en probeert ze hem aan haar moeder te koppelen. Niet de ideale situatie voor een undercover opdracht, dus...

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

6. Outer Banks (Netflix)

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

Lees ook: 12 romantische fantasy series

Nieuwste artikelen

  • 10 Nederlandse Chicklit auteurs die je wilt volgen

  • Het boek van de galg - Thomas Enger

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen