Film top 6: juli 2020

We kunnen gelukkig langzaamaan weer naar de bioscopen toe! Maar door het Coronavirus zijn veel filmopnames stil komen te liggen waardoor er veel films zijn uitgesteld. Hierdoor draaien er bijna geen nieuwe films in de bioscopen. Gelukkig kunnen we wel genieten van alle content op de verschillende streamingdiensten en worden er veel films op dvd uitgebracht! Wij hebben aan de hand daarvan deze film top 6 samengesteld. Wil je in de maand juli even de hitte ontvluchten? Dan raden wij je aan om een van deze films of series te bingen.

1. Self Made

Sarah is een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw. Wanneer zij haar eigen haarmiddel maakt en gaat verkopen, groeit dit door haar harde werken en onuitputtelijke ambitie uit tot een waar schoonheidsimperium. Self made is het waargebeurde verhaal van Madam C.J. Walker, de eerste vrouwelijke selfmade miljonair.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

2. The High Note

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

3. I Still Believe

In het waargebeurde I Still Believe worden studenten Jeremy (KJ Apa) en Melissa (Britt Robertson) smoorverliefd op elkaar. Als Jeremy doorbreekt als popster lijkt het ze voor de wind te gaan, tot er bij Melissa kanker wordt geconstateerd.

Samen gaan ze de moeilijke strijd aan en vinden kracht in hoop en liefde, niet alleen bij elkaar maar ook bij Jeremy’s fans. I Still Believe laat niet alleen zien hoe één liefde je leven kan veranderen, maar ook hoe één leven de wereld kan veranderen. 

Lees hier de recensie.

 

 

 

4. Sweet Magnolias

In het lieflijke stadje Serenity wonen goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. Als drie powervrouwen zijnde worden ze ook wel de sweet magnolias genoemd, maar ook deze vrouwen krijgen te maken met vele uitdagingen op het gebied van relaties, familie en carrière. Zo gaat Maddie scheiden van haar man Bill, nadat hij is vreemd gegaan met zijn doktersassistente Noreen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

5. The Farewell

Wanneer de familie van Billi (Awkwafina, Golden Globe winnaar 2020) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar eigenzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

6. 12 strong

12 Strong speelt zich af op de onzekere dagen na de schokkende gebeurtenissen op 9/11. Het team van de Amerikaanse Special Forces, geleid door hun nieuwe kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), is uitgekozen om als eerste van de Amerikaanse troepen naar Afghanistan af te reizen voor een extreem gevaarlijke missie. Daar moeten ze in de ruige bergen de Generaal van de Noordelijke Alliantie (Navid Negahban) overtuigen om hun krachten te bundelen om hun gemeenschappelijke tegenstander te verslaan: de Taliban en hun Al Qaeda-bondgenoten. Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en een enorme cultuurkloof, moet het team – gewend aan de modernste oorlogsvoering – de onderontwikkelde tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen te paard de strijd aan. Als nieuwe bondgenoten moeten ze het onderbezet en onderbewapend opnemen tegen een meedogenloze vijand die geen genade kent.

Lees hier de recensie.

 

Lees ook: Top 12 pandemie films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Film top 6: juni 2017

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen