Film top 6: augustus 2020

In de maand juli zijn er weer vele leuke films en series op Netflix en Disney+ verschenen. Ook kunnen we eindelijk weer genieten van nieuwe films in de bioscoop. In de maand juli hebben we dan ook weer veel mooie films en series kunnen bekijken. Maar welke mag je nu écht niet missen in de maand augustus? Wij stelden deze film top 6 voor jullie samen!

1. Hamilon (Disney+)

De musical Hamilton gaat over het bijzondere leven van Alexander Hamilton, een van de oprichters van de Verenigde Staten. De maker en tevens een van de hoofdrolspelers, Lin-Manuel Miranda (His Dark Materials), gebruikt hip-hop, jazz, R&B, broadway en rapmuziek om het verhaal te vertellen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

2. The Kissing Booth 2 (Netflix)

Elle en Noah hebben een romantische zomer achter de rug. Maar nu gaan de twee een verschillende kant op. Noah gaat studeren aan Harvard, terwijl Elle terugkeert voor haar laatste jaar aan de middelbare school. Ze moet hun langeafstandsrelatie zien te onderhouden, terwijl ze ook nog probeert om aangenomen te worden op haar droomuniversiteit samen met haar beste vriend Lee. Daarnaast brengt een vriendschap met haar knappe klasgenoot Marco complicaties met zich mee. Ondertussen groeit Noah steeds meer toe naar een meisje op de universiteit, waardoor Elle's vertrouwen in hem op de proef wordt gesteld...

Lees hier de recensie.

 

 

 

3. The Invisible Man (dvd)

Cecilia is gevangen in een geweldadige, ongezonde relatie met een rijke wetenschapper en besluit op een nacht te vluchten. Wanneer haar gewelddadige ex plotseling overlijdt, vermoedt Cecilia dat zijn dood in scène is gezet. Gruwelijke toevalligheden worden dodelijk en bedreigen de levens van haar geliefden. Langzaam draait Cecilia door terwijl ze wanhopig probeert te bewijzen dat ze achterna gezeten wordt door iemand die niemand kan zien.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

4. Scoob! (bioscoop) 

Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

Lees hier de recensie.

 

 

 

5. Snowpiercer seizoen 1 (Netflix)

De Snowpiercer is een alsmaar rijdende trein over de wereld, waar de laatste overlevenden ter aarde in zitten. De aarde is namelijk bevroren. Aan boord van de trein geldt een strikte orde, maar langzamerhand ontstaan er barsten in het regime en de bestaande hiërarchie. Layton, bewoner van de 'Staart' en leider van de op stand, wordt gevraagd om te helpen bij een onderzoek naar een gepleegde moord.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

6. The Baby-sitters Club (Netflix)

Tussen 1986 en 2000 was er een zeer populaire tienerserie, genaamd The Baby-sitters Club. Het was een serie van boeken, geschreven voor Ann M. Martin. Nu, in 2020, kunnen we deze groep vriendinnen zien op Netflix. Samen leiden zij een oppasbureau in Stoneybrook, waardoor ze in allerlei avonturen terecht komen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Beste fantasy series Netflix

Nieuwste artikelen

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

  • Eiland van de verloren meisjes - Alex Marwood

  • Recensie: Ehrengard: Forførelsens kunst

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen