Film top 6: oktober 2020

Het wordt langzaamaan weer koud buiten en dat betekent dat het perfect weer is voor een filmavondje! De verschillende streamingdiensten hebben de laatste tijd weer veel leuke films en series toegevoegd en ook in de bioscopen draaien er weer leuke films. In deze film top 6 vertellen wij welke films je niet mag missen, zodat je alvast een filmavondje in kunt plannen!

1. Enola Holmes (Netflix)

In de film maken we kennis met Enola Holmes die op onderzoek uitgaat nadat haar moeder op haar zestiende verjaardag plotseling verdwijnt. Haar broers Sherlock en Mycroft Holmes zijn beide niet geïnteresseerd om de zaak op te lossen. Enola ziet geen andere optie dan om zelf naar Londen te gaan op zoek te gaan naar haar moeder. Op haar reis ontmoet ze veel verschillende, kleurrijke karakters.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

2. The Secret: Dare to Dream (bioscoop)

De jonge weduwe Miranda Wells worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij - letterlijk - tegen de aantrekkelijke Bray Johnson aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen...

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

3. His Dark Materials seizoen 1 (dvd)

In His Dark Materials seizoen 1 maken we kennis met Lyra Belacqua. Ze leeft in een wereld waar alle mensen een zogeheten daemon hebben. Een daemon is een deel van je ziel in de vorm van een dier dat bij je persoonlijkheid past. Wanneer Lyra’s beste vriend Roger vermist raakt besluit ze op zoek te gaan naar zijn ontvoerders. Al snel ontdekt ze dat er nog veel meer kinderen ontvoert zijn en onderneemt ze een gevaarlijke reis naar het noorden om Roger te vinden. Maar of dat gaat lukken?

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

4. Pennyworth seizoen 1 (dvd)

De serie Pennyworth (seizoen 1) speelt zich af in Londen, rond 1960. Alfred Pennyworth richt samen met de jonge miljardair Thomas Wayne, die later de vader van Bruce Wayne wordt, een beveiligingsbedrijf op. Met zijn militaire kameraden “Bazza” en “Dave Boy” hoopt Alfred een vrij leven te kunnen leiden, zonder orders van bovenaf en zonder moorden. Helaas blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan voor iemand met zijn ervaring.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

5. Watchmen seizoen 1 (dvd)

Een voortzetting van de veelgeprezen grafische roman, deze HBO serie vindt plaats in het hedendaagse Amerika, waar gekostumeerde helden worden verboden, vanwege hun gewelddadige methoden, terwijl de dag des oordeels nabij is. Sommigen verzamelen zich om een revolutie te beginnen, terwijl anderen erop uit zijn om deze te stoppen voordat het te laat is. Wanneer een van hen wordt vermoord beginnen ze een onderzoek naar de dader. De grote vraag is echter, wie houdt de burgerwachten in de gaten?

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

6. The Report (Amazon Prime)

Daniel J. Jones doet onderzoek naar, en schrijft een gigantisch rapport over het mishandelen en vernederen van gevangengenomen leden van Al Qaida. Veel van de informatie is in de doofpot gestopt, maar er komen steeds meer gruwelijke daden aan het licht. Bijna iedereen heeft het na jarenlang onderzoek opgegeven, maar Dan blijft erbij. Hij wil gerechtigheid voor de daden die de CIA op zijn geweten heeft.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

Lees ook: Populaire series gebaseerd op boeken

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen