Film top 6: november 2020

De filmliefhebbers onder ons kunnen deze maand hun hart ophalen. Niet alleen is het ideaal weer om naar de bioscoop te gaan of thuis te Netflixen, er zijn ook nog eens heel veel leuke films en series verschenen. Zo kom jij de koude maanden zeker door!

1. Ratched (Netflix)

In 1947 begint Mildred Ratched als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis. Maar onder haar stijlvolle uiterlijk gaat een duistere kant schuil.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

2. Emily in Paris (Netflix)

Lily Collins vertolkt de rol van Emily, een marketingmanager uit Chicago. Wanneer het bedrijf waarvoor ze werkt een Frans luxe marketingbureau overneemt, bemachtigt Emily geheel onverwachts haar droombaan. Zij mag in Parijs gaan werken om de social media strategie te vernieuwen. Haar leven in Parijs zit vol met avonturen en uitdagingen, terwijl ze ook vrienden probeert te maken en in een aantal romances verwikkeld raakt.

Lees hier de recensie.

 

 

 

3. Good Omens (Amazon Prime)

Good Omens gaat over de engel Aziraphale en de demon Crowley. De apocalyps nadert en het einde van de wereld is nabij. Aziraphale en Crowley zitten allebei niet te wachten op een oorlog tussen goed en kwaad, het leven op aarde bevalt ze eigenlijk wel. Daarom gaan ze samenwerken om de antichrist tegen te houden! Ook Aartsengel Gabriel (Jon Hamm) zal een grote rol spelen in de serie Good Omens.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

4. Where'd You Go, Bernadette (Pathé Thuis)

Bernadette is een ietwat excentrieke vrouw. Ze houdt niet van mensen, ze houdt niet van regels en ze doet graag wat ze zelf wil. Hierdoor krijgt ze ruzie met een van de ouders van een klasgenoot van haar dochter Bee en uiteindelijk raakt ze zelfs vermist. Dochter Bee is ervan overtuigd dat ze haar moeder kan en zal vinden en begint aan een bijzondere zoektocht. 

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

5. Borat 2 (Amazon Prime)

Nadat Borat in de 1e film schande heeft gebracht aan de natie Kazachstan, heeft hij nu een missie gekregen om het imago te redden. Zijn opdracht is om toenadering te zoeken tot president Trump, want als je vrienden bent met Trump, dan komt alles goed (dat is de gedachte van Kazachstan en Borat). Borat vertrekt, samen met zijn dochter, naar Amerika voor zijn nieuwe missie. De titel van de film is dan ook: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery Of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation Of Kazakhstan. 

Lees hier de recensie.

 

 

 

6. Secret Society of Second-Born Royals (Disney+)

In deze film maken we kennis met een rebelse prinses die erachter komt dat ze superkrachten heeft en een nakomeling is van een lange lijn royals. Ze zijn allemaal tweede geboren kinderen en verantwoordelijk voor het behouden van de vrede in het koninkrijk.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

Lees ook: Top 10 horrorfilms op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen