Film top 6: februari 2021

De maand februari is alweer aangebroken en een nieuwe maand betekent weer nieuwe films en series om te bingen! In de maand januari hebben we weer veel mooie, leuke, spannende en grappige films en series gekeken. In deze top 6 vertellen we je welke films en series je zeker niet mag missen!

1. Lupin (Netflix)

Geïnspireerd door het verhaal van Arsène Lupin bedenkt Assane Diop een grootse list om de dood van zijn vader te wreken. Valse beschuldigingen door een rijke familie lagen aan oorsprong van het onrecht dat zijn vader werd aangedaan. Onrecht waardoor ook het leven van de jonge Assane plots op zijn kop stond. Jaren later is een veiling in het Louvre de uitgelezen gelegenheid om de diamanten ketting te stelen die al die jaren geleden gestolen zou zijn geweest door zijn vader.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

2. Sabrina (Netflix)

Sabrina's nieuwe normale leven wordt al gauw verstoord als onheilspellende geesten het op Greendale hebben gemunt. Wie zal deze bovennatuurlijke strijd overleven?

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

3. Come Away

Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt. Wanneer de oudste broer van Alice en Peter bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin uiteen van verdriet. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun moeder (Angelina Jolie) en vader (David Oyelowo David) weer gelukkig te maken. Om hun pijn te verzachten gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

4. Fate: The Winx Saga (Netflix)

Bloom gaat naar de school voor magie in Alfea, waar ze leert omgaan met de vuurkrachten die ze heeft. Samen met haar kamergenoten probeert ze erachter te komen hoe het zit met haar vage verleden, waar de directrice haar niets over wil vertellen, maar wel van op de hoogte is. Daarnaast wordt de school in gevaar gebracht door de gevaarlijke Verbranden, die de feeën met een schrammetje kunnen vergiftigen en veranderen in één van hen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

5. The Outpost (dvd)

The Outpost vertelt het heftige verhaal van 53 Amerikaanse soldaten die in 2009 in Afghanistan gestationeerd zijn om 'Keating', de meest gevaarlijke buitenpost ter wereld, te verdedigen. Onder constante dreiging van de Taliban ondersteunen de militairen de lokale bevolking bij maatschappelijke projecten. Als de Taliban ontdekt dat de basis gesloten wordt, willen ze nog een laatste statement maken. Met honderden strijders wordt Keating onverwachts aangevallen en moet de kleine groep Amerikaanse soldaten zichzelf zien te redden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

6. Lassie (dvd)

Wanneer Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet zijn toegestaan. En al zeker niet die brutale Lassie.! Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Vader lost dit op door hun geliefde hond onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Maar door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie zoek. Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud!

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

Lees ook: Deze series krijgen een remake

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

Zoek in artikelen