Film top 6: juli 2021

Afgelopen maand zijn er weer heel wat films en series uitgekomen op de streamingdiensten die je zeker niet mag missen! Zo kwam Disney Pixar met de nieuwe animatiefilm Luca en bracht Netflix het eerste seizoen van de fantasyserie Sweet Tooth uit. Heb je deze films en series nog niet gezien? Plan dan maar alvast een aantal filmavondjes in voor deze maand. Deze films en series zijn aanraders!

1. Luca (Disney+)

De film gaat over de jongen Luca. Hij is in het geheim een zeemonster uit een andere wereld en woont net onder het oppervlak van het water. Hij ziet eruit als een mens en ontmoet zo zijn nieuwe beste vriend met wie hij een onvergetelijke zomer beleeft in een stadje aan zee aan de Italiaanse Riviera. Maar dan bedreigt Luca's geheim deze idyllische ervaring...

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

2. De wensdraak (Netflix)

De vastberaden tiener Din verlangt ernaar om weer in contact te komen met zijn beste jeugdvriend wanneer hij een wensvervullende draak ontmoet die hem de magie van de mogelijkheden laat zien.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

3. Sweet Tooth (Netflix)

In Sweet Tooth maken we kennis met Gus. Hij is deels hert en deels een jongen. Hij verlaat zijn thuis in het bos om de rest van de wereld te redden van een apocalyptische gebeurtenis. Hij komt terecht bij een groep mensen waar hij kennis maakt met kinderen die net als gus een hybride zijn van een mens en dier.Hij gaat op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld waarin hij terecht is gekomen en zoekt hij naar antwoorden over het bestaan van de mysterieuze hybride soort.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

4. Fatherhood (Netflix)

In dit hartverwarmende, grappige en emotionele waargebeurde verhaal schittert Kevin Hart als weduwnaar die een van 's werelds zwaarste banen op zich neemt: vaderschap.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

5. Lupin seizoen 2 (Netflix)

In dit tweede seizoen van Lupin gaat het verhaal verder op het eerste deel. We zagen op het einde van dit eerste deel dat Assana Diop zijn zoon ontvoerd werd. Dit tweede deel start daar waar het toen gestopt is, met Assane die met zijn rug tegen de muur staat na de ontvoering. De ontvoering herinnert hem aan zijn kindertijd. Toen werd Assane zijn vader beschuldigd van een misdrijf dat hij niet had gepleegd. Assane moet een plan bedenken om zijn zoon terug te krijgen...

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

6. Élite seizoen 4 (Netflix)

Samuel, Guzmán, Ander, Rebe en hun vrienden moeten weer naar school, waar opnieuw een hoop te beleven valt. Een nieuwe directeur en zijn drie kinderen zorgen voor opschudding. En iemand is in levensgevaar, maar wie? De leerlingen worden ondervraagt - wie is schuldig, wie weet er meer?

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Onze aanraders voor Netflix in juli

Nieuwste artikelen

  • Aarde eten - Dolores Reyes

  • Eigenwijze voeten - Irène Storm

  • Zonlicht op Crystal Sands - Holly Martin

  • De 6:20 man - David Baldacci

  • De school van de magische dieren: Top of flop - Margit Auer

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen