Film top 6: augustus 2021

Nu de zomer is aangebroken zitten we natuurlijk graag buiten in de zon. Toch zorgen we ervoor dat we in de maand augustus een paar dagen voor de tv doorbrengen, want de afgelopen tijd zijn er een aantal leuke films en series uitgebracht die je zeker niet mag missen!

1. Black Widow (Pathé)

Natasha heeft zich succesvol uit de klauwen van haar verleden gewerkt - dat denkt ze althans. Wanneer ze erachter komt dat de man die haar en andere meisjes uitbuitte en voor zijn eigen doeleinden trainde, nog steeds leeft en doorgaat met zijn werk, moet ze iets doen. Daarbij komt ze mensen uit haar verleden tegen, die ze daar liever had gelaten...

Lees hier de recensie.

 

 

 

2. Loki (Disney+)

Nadat de Loki uit 2012 door het tijdreizen van de Avengers in Endgame de Tesseract in handen krijgt, verdwijnt hij. Hierdoor ontstaat een Variatie: een andere versie van Loki die niet sterft zoals we in Infinity war gezien hebben. Loki komt terecht bij de TVA: de Tijd Variatie Autoriteit. Samen met de TVA gaat hij op zoek naar een Variant die de Tijdlijn in gevaar brengt. Maar natuurlijk niet zonder de gevaren vandien...

Lees hier de recensie.

 

 

3. Virgin River seizoen 3 (Netflix)

Mel heeft de schrik van haar leven gekregen toen ze Jack op de grond vond: bloedend en buiten bewustzijn. Dit seizoen van Virgin River begint waar het vorige geëindigd is. Al snel gaat het verhaal verder en worden we weer blootgesteld aan een hoop drama en zieken. Mel en Jack moeten het samen zien te redden, maar het is nog lastig voor het stel om hun leven samen voor zich te zien.

Lees hier de recensie.

 

 

4. Never Have I Ever seizoen 2 (Netflix)

Devi heeft het redelijk voor elkaar: ze heeft met Ben gezoend èn Paxton wil met haar afspreken. Ze vindt beide jongens erg leuk, maar wie moet ze kiezen? Een lijst met voors en tegens helpt ook niet, en dan neemt ze een besluit: ze zal ze allebei daten tot ze naar India verhuisd. Maar dan komt haar moeder met nieuws wat ze niet had verwacht en raakt Devi behoorlijk in de knoei...

Lees hier de recensie.

 

 

 

5. Normal People (online)

Marianne en Connell groeien op in hetzelfde stadje in Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd.

Lees hier de recensie.

 

 

6. In the Heights

Lights up on Washington Heights... De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht.

Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

Lees hier de recensie.

 

 

Lees ook: Top 12 erotische speelfilms

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • 21 romantische series die je wil zien

  • Bevestigde vervolgseizoenen die uitkomen in 2021 op Netflix

  • Recensie: Virgin River - seizoen 1

  • Deze series krijgen een nieuw seizoen

Zoek in artikelen