Film top 6: september 2021

We kunnen eindelijk weer naar de bioscoop en dat is maar goed ook, want er zijn de laatste tijd weer ontzettend veel leuke films verschenen! Ook op de streamingdiensten zijn we verwend en hebben we heel wat leuke films en series kunnen bingen. Langzaamaan komt de herfst in aantocht en wij raden je daarom aan om minstens één dagje in te plannen om deze leuke films en series te kijken in september!

1. Jungle Cruise (Bioscoop)

In Jungle Cruise is er een legende die zegt dat er in het amazonegebied een boom met helende krachten te vinden is, de Tree of Life. Lily (Emily Blunt) is een wetenschapper en samen met haar broer McGregor gaat zij op zoek naar deze helende boom. Maar de jungle is natuurlijk hartstikke gevaarlijk en daarom schakelen ze Frank (Dwayne Johnson) in. Hij is de kapitein van een rivierboot. Hij begeleidt Lily en McGregor tijdens hun gevaarlijke missie door de jungle op zoek naar de Tree of Life. En ondertussen proberen ze ook nog een Duitse expeditie voor te blijven!

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

2. The Suicide Squad (Bioscoop)

Welkom in de hel, ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen. En zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X.

Ook dit keer is het weer alles of niets voor een bonte verzameling slechteriken, bestaande uit Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en natuurlijk de geliefde psychopaat Harley Quinn. Zwaarbewapend worden ze op Corto Maltese gedropt, een afgelegen eiland waar het wemelt van de vijanden. Om hun vernietigingsmissie te voltooien moet de Squad door een jungle vol militanten en guerrillatroepen trekken. Ze worden bijgestaan door kolonel Rick Flag die ze in toom moet zien te houden, terwijl de technici van Amanda Waller intussen alles volgen wat ze doen. Ook nu weer kan één verkeerde beweging ze hun leven kosten. En het gevaar komt uit elke hoek: vijanden, teamgenoten en Waller zelf. Wie slim is, kan dus maar beter geen geld op ze inzetten.

Lees hier de recensie.

3. Free Guy (Bioscoop)

Guy leeft een vrij zorgeloos bestaan: ondanks dat er dagelijks overvallen worden gepleegd bij de bank waar hij werkt, geniet hij van zijn baan en kletst hij lekker met zijn beste vriend Buddy. Alles verandert echter wanneer hij een prachtige vrouw tegenkomt. Dan stort zijn wereld plots in: hij blijkt in een videogame te leven en slechts een achtergrond personage te zijn. Om zich te bewijzen doorbreekt Guy zijn patroon. Maar... is het genoeg

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

4. The Kissing Booth 3 (Netflix)

In The Kissing Booth 3 staat Elle voor een moeilijke keuze. Ze is namelijk op twee universiteiten aangenomen, Harvard en Berkeley. Harvard is de universiteit waar haar vriendje Noah studeert, maar Berkeley is de universiteit waar ze altijd al heen heeft gewild met haar beste vriend Lee. Elle probeert de keuze voor zich uit te schuiven en te genieten van een geweldige zomer met Noah en Lee. Maar dit duurt niet lang als ze van de universiteiten te horen krijgt dat ze echt een keuze moet maken. Wat zal Elle kiezen? En wiens hart zal ze breken?

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

5. The mysterious Benedict society - seizoen 1 (Disney+)

Na het winnen van een studiebeurs, worden vier getalenteerde weeskinderen door meneer Benedict gerekruteerd voor een gevaarlijke missie om de wereld te redden van de "Grote Crisis". Reinie, Sticker, Kate en Constance moeten het geheimzinnige Leer-instituut voor Veritas en Verlichting infitreren om de waarheid achter de crisis te achterhalen. Als de directeur van het Instituut, Dr. Gordijn, de aanstichter van de wereldwijde paniek blijkt te zijn, bedenken de kinderen een plan om hem te verslaan.  

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

6. Young Royals seizoen 1 (Netflix)

Nadat hij betrokken was bij een opstootje, wordt prins Wilhelm door zijn koninklijke familie naar kostschool Hillerska gestuurd. Op deze school treft hij vooral andere rijke jongeren met een hoge status. Maar de school is ook open voor externe studenten met een beurs uit het nabijgelegen stadje. Het is het begin van een hoop drama, maar vooral een ontdekkingstocht in seksualiteit en liefde.  

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Alle aankomende Disney films

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen