Film top 6: oktober 2021

De herfst is nu echt aangebroken en dat betekent dat de dagen weer korter worden en het buiten kouder is. Voor de filmliefhebbers betekent dit ook dat er weer volop tijd is om op de bank te kruipen met een goede film of serie! De afgelopen maand hebben we weer van veel geweldige films kunnen genieten, zoals de nieuwe Marvel film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Ben je benieuwd welke films en series je in oktober niet mag missen? Lees dan snel onze film top 6 van oktober!

1. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (bioscoop)

In Marvel Studios’ Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

Lees hier de recensie. 

 

 

 

 

 

 

 

2. Mare of Easttown (DVD)

Terwijl haar eigen wereld in elkaar dreigt te storten, onderzoekt de enige rechercheur van een stadje in Pennsylvania de moord op een tiener in deze meeslepende, zinderende HBO original limited serie

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

3. Everybody's Talking about Jamie (Amazon Prime Video)

Het verhaal van deze musicalfilm gaat over Jamie en is gebaseerd op de BBC documentaire Jamie: Drag queen at 16. Gesteund door zijn moeder en diens beste vriendin, maar getreiterd door vele anderen volgen we hoofdpersoon Jamie in zijn droom om drag queen te worden.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

4. Dune (bioscoop)

Het verhaal van Dune gaat over Paul Atreides. Hij is voorbestemd voor grootse dingen. Zijn familie krijgt de taak om de planeet Arrakis te beschermen. Op deze planeet is de enige bron van 'spice' te vinden. Een waardevolle substantie in het universum. De controle over Arrakis is een gewilde en gevaarlijke positie. Er wordt namelijk door verschillende kwaadaardige heerschappijen gestreden om deze grondstoffen, waardoor Arrakis de gevaarlijkste planeet in het universum is. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Lees hier de recensie.

 

 

 

5. Boeken van de Nacht/Nightbooks (Netflix)

Alex houdt van enge verhalen. Samen met Yasmin zit hij gevangen in de magische flat van een boze heks en moet elke avond een griezelig verhaal vertellen om vrij te komen.

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

6. Vivo

Vivo heeft het goed voor elkaar. Hij is een kinkajoe en iedere dag speelt hij in Havana samen met zijn beste vriend een show op het marktplein voor publiek. Zijn leven is perfect en hij wil daar het liefst niets aan veranderen. Toch komt hij voor de moeilijke taak te staan om op een bijzondere reis te gaan om een liefdeslied bij iemand te bezorgen in Miami. Gelukkig is hij niet alleen op deze reis, maar ontmoet hij onderweg een aantal anderen mensen en dieren. 

Lees hier de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

Nieuwste artikelen

  • Hou van mij - Bes Ceyssens

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Het Ministerie van Tijd - Kaliane Bradley

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen