Film top 6: december 2021

December is natuurlijk dé perfecte maand om kerstfilms te kijken. Er is niets gezelligers dan met de familie samenkomen, lekker eten en na afloop een heerlijke feelgood kerstfilm te kijken. Maar heb je zin om naast kerstfilms ook andere films te kijken? Lees dan snel verder! In de film top 6 geven wij de leukste film- en serietips voor de maand december!

A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig. In de film zullen onder andere Maggie Smith (Harry Potter, Downton Abbey) en de Nederlandse Michiel Huisman (Game of Thrones) een van de hoofdrollen vertolken. 

Het verhaal gaat over de oorsprong van de Kerstman. We leren een jonge jongen genaamd Nikolas kennen die op weg is naar de Noordpool. Hier hoopt hij meer te weten te komen over zijn verleden en wil hij zijn kerstbestemming vervullen.

Lees hier de recensie.

The Wheel of Time (afl. 1 t/m 3)

Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat waar alleen bepaalde vrouwen er toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, als ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Lees hier de recensie.

Army of Thieves

In deze prequel van ‘Army of the Dead’ huurt een mysterieuze vrouw bankmedewerker Dieter in voor een overval op kluizen in heel Europa die niet te kraken lijken.

Lees hier de recensie.

The Nevers - seizoen 1

In de laatste jaren van het Victoriaanse tijdperk wordt de stad Londen geteisterd door de "Touched": mensen (voornamelijk vrouwen) die plotseling buitengewone gaven krijgen. Sommige zijn charmant, andere zeer verontrustend. Amalia True, een mysterieuze weduwe met een vlotte babbel, en Penance Adair, een briljante jonge uitvinder, zijn de twee leiders van deze elitegroep. Zij creëren een thuis voor de "Touched", terwijl zij de krachten van het kwaad bestrijden, om plaats te maken voor hen die de geschiedenis, zoals wij die kennen, zou willen vergeten. 

Lees hier de recensie.

Locke and Key - seizoen 2

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de drie broers en zussen van Locke en hun moeder naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse, dat ze ontdekken vol magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon - en hij zal er alles aan doen om ze te stelen. 

Lees hier de recensie.

Red notice

Een Red Notice van Interpol is een wereldwijde waarschuwing om 's werelds meest gezochte personen op te sporen en op te pakken. Maar wanneer een gewaagde overval de top-profiler van de FBI (Johnson) en twee rivaliserende criminelen (Gadot, Reynolds) samen brengt, zijn de gevolgen niet te overzien.

Lees hier de recensie.

 

Lees ook: De leukste prinsessenfilms

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen