Film top 6: januari 2022

Er is weer een nieuw jaar aangebroken! Ook in 2022 hebben we weer heel wat films en series om naar uit te kijken. Nu de winter officieel is aangebroken hebben we een goed excuus om de avonden lekker binnen door te brengen op de bank met een goede film of serie! In onze film top 6 van januari lees je welke films en series je zeker niet mag missen!

West Side Story

West Side Story is een bewerking van de musical uit 1957. De film onderzoekt verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee straatbendes met verschillende etnische achtergronden.

Lees hier de recensie.

The Witcher - seizoen 2

Nadat Geralt of Rivia eindelijk Ciri heeft ontmoet, gaat seizoen 2 verder met de Witcher die zijn Child of Surprise naar Kaer Morhen brengt, waar hij zelf heeft getraind om een ​​Witcher te worden. Ervan overtuigd dat Yennefer stierf in de Slag bij Sodden, gelooft hij dat dit nu de veiligste plek is voor Ciri, die probeert de groeiende kracht in haar onder controle te krijgen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Lees hier de recensie.

Emily in Paris - seizoen 2

Emily weet inmiddels haar weg wat beter in Parijs, maar het is nog altijd lastig om er bij te horen op haar werk. Nadat ze een nacht met Gabriel door heeft gebracht, weet ze niet meer wat ze moet doen. Ook komt er een nieuwe leuke man in het plaatje... Wat zal Emily kiezen?

Lees hier de recensie.

Encanto

In Encanto maken we kennis met de familie Madrigal, ze wonen in de bergen van Columbia. Alle kinderen van deze familie hebben speciale krachten. Zo is een van de kinderen ontzettend sterk, kan de andere van gedaante veranderen en weer een andere kan het goed vinden met dieren. Alleen Mirabel, de 15-jarige dochter van de familie, heeft als enige geen krachten. Maar wanneer ze erachter komt dat de magie van haar familie wordt bedreigt, realiseert ze zich dat zij de enige is die ze kan redden. 

Lees hier de recensie.

La Casa de Papel - seizoen 5b

De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisbon te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft De Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert... Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Lees hier de recensie.

Ghostbusters: Afterlife

In Ghostbusters: Afterlife volgen we een gezinnetje die bestaat uit de alleenstaande moeder Callie (Carrie Coon) en haar kinderen Trevor (Finn Wolfhard) en Phoebe (McKenna Grace). Ze hebben het niet zo heel erg breed en kunnen niet in de grote stad wonen. Hun opa is er niet meer en hij heeft hen een landhuis in Summerville achtergelaten. Hier gaan ze met zijn drietjes wonen. Maar Summerville is een vreemd stadje en er gebeuren rare dingen. Af en toe begint alles te schudden en in de nacht is er een vreemde gloed zichtbaar...

Lees hier de recensie.

 

Lees ook: 10x de beste romantische kostuumfilms

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen