Film top 6: maart 2022

Ook in maart hebben we weer heel wat films en series om naar uit te kijken. Als je het niet ziet zitten om naar de bioscoop te gaan is dat ook geen probleem, want er valt ook genoeg te streamen via Netflix, Disney+, Amazon Prime... Noem het maar op. In dit artikel geven wij jou een overzicht van onze film top 6 voor maart. Mocht je deze films nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan!

Marry Me

Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song “Marry Me” steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achterkomt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium. 

Lees hier onze recensie van Marry Me. 

Death on the Nile 

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. 

Lees hier onze recensie van Death on the Nile. 

Sweet Magnolias - seizoen 2 (Netflix)

Sweet magnolias begint wanneer Maddie aan het onderhandelen is over de scheiding met haar vreemdgaande man. Haar single vriendin Helen is advocaat en tweede vriendin Dana Sue is een overwerkte kok met een eigen restaurant die ook al een vreemdgaande man had. Samen beginnen ze een spa voor vrouwen. 

Lees hier onze recensie van Sweet Magnolias - seizoen 2. 

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window - seizoen 1

Anna wordt verliefd op haar nieuwe overbuurman door naar hem te kijken door het raam, tot ze getuige is van een moord. Anna is echter grootgebruiker van pijnstillers en ze drinkt veel wijn, waardoor ze niet bepaald een betrouwbare getuige is. Anna houdt haar buurman goed in de gaten...

Lees hier onze recensie van The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window - seizoen 1. 

The hating game

Lucy Hutton heeft het ontzettend naar haar zin bij haar baan en wil dolgraag doorgroeien. Het enige probleem is Joshua Templeman, haar collega aan wie ze een hekel heeft, die streeft naar dezelfde positie als Lucy. De twee spelen continu spelletjes met elkaar om elkaar uit te dagen. Maar de lijn tussen haat en liefde is erg dun...

Lees hier onze recensie van The hating game. 

The royal treatment

De New Yorkse kapster Izzy grijpt de kans om op de bruiloft van een charmante prins te werken. Wanneer de vonken overspringen tussen de twee, worden liefde en plicht op de proef gesteld naarmate de tijd van de bruiloft nadert.

Lees hier onze recensie van The royal treatment. 

Lees ook: 19 tv-series gebaseerd op boeken

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • Film top 6: juni 2017

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen