Film top 6: april 2022

Ook in april hebben we weer heel wat films en series om naar uit te kijken. Als je het niet ziet zitten om naar de bioscoop te gaan is dat ook geen probleem, want er valt ook genoeg te streamen via Netflix, Disney+, Amazon Prime en sinds kort natuurlijk HBO Max. In dit artikel geven wij jou een overzicht van onze film top 6 voor april. Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan!
 

Bridgerton - seizoen 2 (Netflix)

De oudste van de Bridgerton kinderen, Anthony, staat in dit tweede seizoen centraal. Hij probeert een huwelijk veilig te stellen met Edwina Sharma, maar Sharma's zus steekt daar een stokje voor. Kate Sharma is de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd en is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?

Lees hier onze recensie van Bridgerton - seizoen 2. 

One of Us is Lying 

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Karen M. McManus en volgt vijf middelbare scholieren die in detentie komen. Een brein, een atleet, een prinses, een misdadiger en een "hopeloos geval" worden opgesloten - maar alleen de eerste vier komen er levend uit.

Lees hier onze recensie van One of Us is Lying. 

Uncharted

In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Lees hier onze recensie van Uncharted.

Tall Girl 2

Jodi's droom wordt werkelijkheid wanneer ze de hoofdrol in de schoolmusical krijgt, maar door de stress komen haar zelfvertrouwen en haar relatie onder druk te staan.

Lees hier onze recensie van Tall Girl 2. 

Space Force - seizoen 2

Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force. 

Lees hier onze recensie van Space Force - seizoen 2. 

The book of Boba Fett 

In deze spin off serie van The Mandalorian volgen we Boba Fett en zijn rechterhand Fennec Shand. Temuera Morrison en Ming-Na Wen nemen de rollen van Boba Fett en Fennec Shand voor hun rekening, net als in The Mandalorian en andere eerdere Star Wars-media.

Lees hier onze recensie van The book of Boba Fett. 

Lees ook: Top 10 pixar films

Nieuwste artikelen

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen