Film top 6: augustus 2022

Wij gaan de nieuwe maand weer beginnen met allemaal nieuwe films en series! Weet je niet wat je moet kijken of wil je weten welke film of serie je echt niet kan missen? Er valt genoeg te streamen via Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Wij zetten de leukste films en series voor jullie op een rijtje. Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan om in augustus te kijken!

 

The Summer I Turned Pretty - seizoen 1 (Amazon Prime)

In 'The Summer I Turned Pretty' volgen we Isabel 'Belly' Conklin. Elke zomer brengt ze samen met haar mama en oudere broer de vakantie door in het charmante badplaatsje Cousin's Beach. Ook haar mama's jeugdvriendin Susannah en haar twee zonen, Conrad en Jeremia, gaan telkens mee op de jaarlijkse strandtrip. Van kleins af aan kan Belly het al goed met de broers vinden, maar deze zomer hebben zowel Conrad als Jeremia ineens gevoelens voor haar!

Stranger Things - seizoen 4B (Netflix)

In seizoen 4 van Stranger Things is Joyce Byers (Winona Ryder) naar Californië verhuisd, samen met haar zoons Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) én hun vriendin Eleven (Millie Bobby Brown). In Hawkins probeerden verschillende monsters haar kinderen te vermoorden. Eleven is haar krachten nog steeds kwijt en heeft veel moeite om zich aan te passen aan de middelbare school. Ze schrijft haar vriend Mike (Finn Wolfhard) dat ze enorm veel zin heeft in de voorjaarsvakantie: dan zullen ze elkaar eindelijk weer zien!

Ms. Marvel (Disney+)

Kamala Khan, een geweldige studente, fervent gamer en vraatzuchtige fanfictieschrijfster, heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen - dat wil zeggen, totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?

The Gray Man (Netflix)

Ryan Gosling speelt de rol van een mysterieuze CIA-agent, die geheime informatie ontdekt en daarna zijn leven niet meer zeker is. Deze Gray Man wordt achternagezeten door een psychopathische huurmoordenaar (Chris Evans), die heel ver gaat om zijn doel te bereiken.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Disney+)

Samen met Scarlet Witch zal Doctor Strange afreizen naar de meest donkerste en gevaarlijkste plekken van het multiversum.

The Man from Toronto (Netflix)

Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.

Lees ook: De 10 meest onbekende Disney films

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Hemelvaart

  • Recensie: Kamer op zee

  • Recensie: Miss yellow hair, hello!

Zoek in artikelen