Film & Serie Top 6: september 2022

We beginnen de maand weer met nieuwe films en series! Weet je niet wat je moet kijken in september of wil je weten welke film of serie je echt niet kan missen? Wij zetten de leukste films en series voor jullie op een rijtje. Denk aan het derde seizoen van Never Have I Ever of de film Look Both Ways! Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan om in september te kijken!

 

Sandman - seizoen 1 (Netflix)

Bij het ontsnappen na tientallen jaren gevangenschap door een sterfelijke tovenaar, staat Dream, de personificatie van dromen, op het punt zijn verloren uitrusting terug te winnen.

Look Both Ways (Netflix)

Aan de vooravond van haar afstuderen valt Natalie's leven uiteen in twee parallelle realiteiten: de ene waarin ze zwanger wordt en het moederschap moet zien te vinden in Texas, de andere waarin ze naar LA verhuist om haar carrière voort te zetten.

Virgin River - seizoen 4 (Netflix)

Terwijl ze niet weet of haar baby van haar overleden man, Mark, of van Jack is, is Mel optimistisch in het begin van seizoen 4. Ze wil al jaren moeder zijn en die droom wordt steeds realistischer. Jack steunt haar, maar tegelijkertijd knaagt het aan hem dat hij niet weet of hij de biologische vader is. Hope is aan het genezen van haar auto-ongeluk, maar de psychologische nasleep heeft een effect op zowel haar als Doc. 

Never Have I Ever - seizoen 3 (Netflix)

Hoewel Ben nu met Aneesa uitgaat, lijkt hij nog steeds iets voor Devi te voelen nadat hij haar op het winterfeest met Paxton heeft gezien. Ook probeert Devi nog steeds uit te zoeken wie ze is en hoe om te gaan met het verlies van haar overleden vader. Er is nog veel meer te ontdekken in het Sherman Oaks team, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast maken we in seizoen 3 kennis met een nieuw gezicht: Des, gespeeld door Anirudh Pisharody.

Wedding Season (Netflix)

Onder druk van hun ouders om echtgenoten te vinden, doen Asha en Ravi alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar worden ze verliefd op elkaar.

Day Shift (Netflix)

Een vampierenjager moet binnen een week het geld bij elkaar krijgen voor het schoolgeld en de beugel van zijn kind. Proberen de kost te verdienen kan zijn dood worden.

Lees ook: Deze onbekendere romantische films zijn eigenlijk erg goed

Nieuwste artikelen

  • The Woman King trailer is uit!

  • Deze films en series worden in oktober van Netflix verwijderd

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De ergste film clichés 

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Film top 6: juni 2017

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen