Film & Serie Top 6: november 2022

We beginnen de maand weer met nieuwe films en series! Weet je niet wat je moet kijken in november of wil je weten welke film of serie je echt niet kan missen? Wij zetten de leukste films en series voor jullie op een rijtje. Denk aan het vervolg op Enola Holmes! Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan om in november te kijken!
 

Enola Holmes (Netflix)

Vanaf 4 november kunnen we genieten van Enola Holmes 2! Enola komt er al snel achter dat het leven als vrouwelijke detective niet zo makkelijk is als het lijkt. Ze staat op het punt om haar zaak te sluiten, als een meisje zich bij haar meldt. Ze biedt Enola haar eerste officiële klus aan: het vinden van haar vermiste zusje. Maar zodra een gevaarlijke samenzwering een mysterie meebrengt, heeft ze de hulp van haar vrienden, en Sherlock zelf, nodig om dit te ontrafelen.

The Winchesters (HBO Max)

The Winchesters is de eerste spin-off serie van Supernatural. De serie begint met de zoektocht naar de vader van een hoofdpersoon. Ditmaal is het Mary die afstamt van een familie van Hunters en Johns poort in de wereld van bovennatuurlijke bedreigingen vormt.

The White Lotus (HBO Max)

The White Lotus gaat over een groep mensen die een week lang naar hetzelfde exclusieve vakantieoord in Hawaï gaan. Al hun verlangens en wensen worden verwezenlijkt door het personeel, dat onder leiding staat van de Australische manager Armond. Maar met elke dag die voorbijgaat, komt er een duistere complexiteit aan het licht in de op het eerste oog perfecte reizigers, het vriendelijke personeel en de idyllische locatie.

From Scratch (Netflix)

From Scratch is gebaseerd op het waargebeurde verhaal dat wordt verteld in de gelijknamige memoires van actrice en auteur Tembi Locke uit 2019. De serie, met Zoe Saldaña in de hoofdrol, volgt de Amerikaanse Amy Wheeler die naar Italië verhuist om in het buitenland te studeren. Daar wordt ze verliefd op de Siciliaanse chef Lino en wanneer Lino ziek wordt, komen hun twee families eindelijk samen. 

Andor (Disney+)

Het verhaal speelt ongeveer vijf jaar voor de gebeurtenissen uit de film Rogue One. Hierin was te zien hoe een groepje rebellen de geheime blauwdrukken van de Death Star probeert te stelen. In de tv-serie Andor wordt onthuld wat hieraan vooraf ging. Centraal staan de beginjaren van de rebellenbeweging. Tegen deze achtergrond volgen we de avonturen van Cassian Andor. Nadat zijn thuisplaneet door het Galactisch Keizerrijk wordt verwoest ontwikkelt hij zich tot een gedreven revolutionair. Uiteindelijk sluit hij zich aan bij de rebellen. Vervolgens gaat hij voor hen aan de slag als spion en saboteur. Een leven vol risico en gevaar.

The School for Good and Evil (Netflix) 

Sophie (Sophia Anne Caurso) is een liefheber van sprookjes, terwijl Agatha (Sofia Wylie) meer lijkt op een echte heks. Een kracht neemt hen mee naar de School voor Goed en Kwaad, maar iets gaat mis. Sophie vindt zichzelf in de School voor Kwaad, terwijl Agatha in de School voor Goed is gedropt! Met nakomelingen van Assepoester en Kapitein Haak moeten de meiden naar hun lessen gaan. Volgens het schoolhoofd kan alleen de kus van ware liefde de meisjes naar hun rechtmatige school brengen. 

Lees hier onze recensie van The School for Good and Evil. 

Lees ook: 9 films om te janken

Nieuwste artikelen

  • The Mummy ster Brendan Fraser maakt graag nog een vervolg

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Film top 6: juni 2017

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Zoek in artikelen