Film & Serie Top 6: december 2022

December is natuurlijk dé perfecte maand om kerstfilms te kijken. Er is niets gezelligers dan met de familie samenkomen, lekker eten en na afloop een heerlijke feelgood kerstfilm te kijken. Maar heb je zin om naast kerstfilms ook andere films te kijken? Lees dan snel verder! In de film top 6 geven wij de leukste film- en serietips voor de maand december!
 

Wednesday (Netflix)

Jenna Ortega (Scream 5) speelt het tienermeisje Wednesday Adams die begint op een eeuwenoude kostschool genaamd Nevermore Academy. Hier moet Wednesday haar krachten leren beheersen, een monster stoppen en een mysterie oplossen dat te maken heeft met haar ouders. Al Gough en Miles Miller (co-creators Smallville) werken samen met Burton als co-writers. De achtdelige serie gaat in op de pogingen van Wednesday om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. 

Lees hier onze recensie van Wednesday. 

Slumberland (Netflix)

In Slumberland volgen we kluizenaarsdochter Nemo, die na het plotseling overlijden van haar vader naar haar oom Philip in de stad wordt gestuurd waar ze ontdekt dat haar vaders roversverhalen niet verzonnen waren. Samen met haar vaders rovermaatje Flip reist Nemo door Sluimerland naar de Zee van Nachtmerries, op zoek naar een magische parel.

Lees hier onze recensie van Slumberland. 

Christmas With You (Netflix)

Angelina, een popster, ontsnapt om de wens van een jonge fan te vervullen in het kleine New York, waar ze niet alleen de inspiratie vindt om haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ook een kans op ware liefde.

Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself (Netflix)

Gevangen tussen twee strijdende clans probeert de zoon van een beruchte heks, verantwoordelijk voor een dodelijk bloedbad, zijn plaats in de wereld en zijn krachten te vinden.

The Noel Diary (Netflix)

Wanneer een bestsellerauteur met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn moeder te regelen, vindt hij een dagboek met geheimen uit het verleden.

Disenchanted (Disney+)

Tien jaar na Enchanted begint Giselle te twijfelen of haar 'happily ever after' wel alles is wat ze ervan verwacht had. Onbedoeld draait ze de levens van de mensen in de echte wereld en die in de sprookjeswereld van Andalasia om!

Lees hier onze recensie van Disenchanted. 

Lees ook: Vijf kerstfilms die gebaseerd zijn op boeken

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

  • Gloriedagen - Corina Bomann

  • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

  • Is dit waar de Sorteerhoed van Harry Potter dan écht op let bij het toewijzen van een huis?

  • Recensie: Silas en de wolf

  • De nieuwe wildernis - Diane Cook 

Zoek in artikelen