Film & Serie Top 6: maart 2023

Nieuwe maand en bijna een nieuw seizoen! In maart kun je natuurlijk veel nieuwe films en series kijken. Heb jij in maart nog een paar avonden vrij als de dagen weer langer worden? Dan raden wij je zeker aan om de onderstaande films en series eens te bekijken! Met deze film top 6 kom jij namelijk de maand wel door. 
 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (bioscoop)
Superheldenpartners Scott Lang en Hope van Dyne keren terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope's ouders Hank Pym en Janet van Dyne verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Wij kregen de kans om de cast te spreken over hun personages en het ontstaan van de film. Lees HIER ons interview met de cast van Ant-Man and the Wasp: Quantumania. 


The Last of Us (HBO Max)
Gebaseerd op de videogame uit 2013, ontwikkeld door Naughty Dog, speelt de serie zich af in 2023, twintig jaar na een wereldwijde pandemie veroorzaakt door een massale schimmelinfectie, die zijn gastheren dwingt te transformeren in zombieachtige wezens en de samenleving instort. De serie is vanaf 15 januari op HBO Max te zien. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering, tot dat het complete seizoen op de streamingdienst staat vanaf 13 maart 2023. 


Jurassic World: Dominion (Skyshowtime)
De film speelt zich bijna vijf jaar af na het Lockwood incident in de vorige film, Jurassic World: Fallen Kingdom. De film Jurassic World Dominion, die geregisseerd is door Colin Trevorrow, laat dinosaurussen zien die nu vrij over de planeet zwerven naast mensen. Wanneer de mensen zich niet langer superieur voelen begint de balans in elkaar te zakken. 

Lees HIER onze recensie van Jurassic World: Dominion. 

 


Ticket to Paradise (Skyshowtime)
De film volgt een gescheiden stel dat samenwerkt en naar Bali reist om te voorkomen dat hun dochter dezelfde fout maakt die zij 25 jaar geleden gemaakt denken te hebben.

Lees HIER onze recensie van Ticket to Paradise. 


We Have A Ghost (Netflix)
Tiener Kevin vindt het jammer dat hij naar een vervallen huis gaat verhuizen waar zijn ouders een verdacht goede deal voor hebben gesloten, totdat hij een geest op zolder ontdekt. Kevin noemt de geest Ernest en ziet in dat hij een vriend nodig heeft.


1923 (Skyshowtime)
Historisch westerndrama, waarin Jacob en Cara Dutton aan het hoofd staan van de familie Dutton, die de grootste runderboerderij van Montana onder zich heeft. Deze familie wordt gedurende de 'roaring twenties' gevolgd, waarin ze met allerhande problemen te maken krijgen, als droogte en een pandemie.


Lees ook: 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

Nieuwste artikelen

  • Boeken over magische scholen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

Gerelateerde artikelen

  • Chicklit.nl Leesclub deelt uit: Miss Match!

  • Turbulentie

  • Kus in de nacht

Zoek in artikelen