Film & Serie Top 6: april 2023

Ook in april hebben we weer heel wat films en series om naar uit te kijken! Ga je liever niet naar de bioscoop? Heel veel leuke films en series kun je ook vanaf de bank streamen. Denk bijvoorbeeld aan het tweede seizoen van Shadow and Bone of de Oscar genomineerde film The Banshees of Inisherin! In dit artikel geven wij jou een overzicht van onze film top 6 voor april. Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan!
 

Shadow and Bone - seizoen 2 (Netflix)
Alina Starkov is op de vlucht. Sommigen denken dat Alina alles zal redden en anderen vinden haar een verrader. Zelf wil ze de Shadow Fold vernietigen en Ravka redden, maar generaal Kirigan is teruggekeerd. En hij staat er niet alleen voor: Kirigan heeft een nieuw leger van onverwoestbare schaduwmonsters en Grisha-rekruten. Alina, Mal en hun vrienden moeten hun krachten bundelen om hem te verslaan. Ze roepen versterking van twee mythische wezens die Alina's krachten kunnen versterken, maar daarvoor moeten ze eerst een lange reis maken. In Ketterdam smeden de Crows nieuwe allianties en vechten ze tegen oude rivalen. Als ze oog in oog staan met een dodelijke overval komen ze weer in aanraking met de legendarische Sun Sommoner. 

Lees HIER onze recensie van het tweede seizoen van Shadow and Bone. 


Murder Mystery 2 (Netflix)
Vier jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja (Adeel Akhtar), komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte. 

 


Faraway (Netflix)
Zeynep Altin is aan het eind van haar kunnen: ze is overwerkt en wordt ondergewaardeerd door haar man, dochter en bejaarde vader, en als klap op de vuurpijl heeft het uitvaartcentrum haar geliefde overleden moeder zojuist in een mannenpak gezet in plaats van in haar favoriete jurk. Het is de laatste druppel voor Zeynep, die München ontvlucht voor het Kroatische eilandhuisje dat haar moeder jaren geleden in het geheim kocht, in de hoop wat rust en stilte te vinden en zichzelf terug te vinden. Als de voormalige eigenaar van het huisje, een ruige eilandbewoner genaamd Josip, maar niet nog steeds op hetzelfde stuk land woonde...


Mr. Malcolm's List (Skyshowtime)
Julia Thistlewaite wordt gedumpt door dhr. Malcolm wanneer zij niet voldoet aan zijn hoge eisen. Ze besluit wraak te nemen en vraagt haar vriendin Selina om de rol van zijn perfecte partner te spelen.

 

 

 


The Banshees of Inisherin (Disney+)
The Banshees of Inisherin is een zwarte komediefilm uit 2022 over twee levenslange vrienden die in een bizar drama terecht komen, wanneer een van hen de vriendschap verbreekt. Kerry Condon en Barry Keoghan spelen ook in de film.

 


Daisy Jones & The Six (Amazon Prime)
Daisy Jones and the Six vertelt het verhaal van de band The Six en Daisy Jones door interviews met de bandleden, kennissen, vrienden en familie van de leden. Het verhaal barst van de referenties naar de rock muziek van de vorige eeuw (vooral de jaren 60 en 70) en het bijkomende onstuimige leven van deze rocksterren.

 


Lees ook: De beste romantische komedies van 2022

Nieuwste artikelen

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

  • 11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen