Film & Serie Top 6: juni 2023

Wij gaan de nieuwe maand weer beginnen met allemaal nieuwe films en series! Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Wij zetten de leukste films en series van de maand juni voor jullie op een rijtje. Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Netflix)
De Bridgerton prequel gaat om het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en haar koning George. Dit liefdesverhaal tussen de twee jonge leiders zorgt voor een maatschappelijke verschuiving.

Lees HIER onze recensie van Queen Charlotte: A Bridgerton Story. 


The Little Mermaid (bioscoop)
Prinses Ariël, een zorgeloze jonge zeemeermin, verlangt ernaar om deel uit te maken van de mensenwereld. Ze negeert haar vader en zwemt naar de oppervlakte om de prins van haar dromen te redden tijdens een storm. Vastbesloten om mens te zijn, gaat ze in zee met de sluwe zeeheks Ursula en ruilt ze haar vinnen en haar stem in voor benen. Ze vertrekt op het avontuur van haar leven, maar gelukkig heeft ze Botje (een vis) en Sebastiaan (een krab) aan haar zijde om haar te helpen.

Lees HIER onze recensie van The Little Mermaid. 


XO, Kitty (Netflix)
In XO, Kitty vertrekt de 16-jarige Kitty Song Covey (gespeelt door Anna Cathcart) naar Seoul, Zuid-Korea. Dit doet ze omdat ze naar dezelfde school wil gaan als waar haar overleden moeder op heeft gezeten. Dit is niet de enige reden, haar lange-afstandsvriendje Dae gaat toevallig naar dezelfde school! Kitty lijkt overtuigd dat ze goed is in de liefde, ze heeft het inmiddels al zo vaak goed gehad met het koppelen van anderen! Toch komt ze erachter dat alles een stuk moeilijker wordt als het je eigen hart is dat op het spel staat. 

Lees HIER onze recensie van XO, Kitty. 


A Small Light (Disney+)
De nieuwe Disney+ en National Geopgraphic serie 'A Small Light' vertelt het opmerkelijke waargebeurde verhaal van verzetsheldin Miep Gies. De secretaresse riskeerde haar leven om de familie van Anne Frank te verbergen in het achterhuis.


Never Have I Ever (Netflix)
In het eerste seizoen leerde we Devi kennen. Na een traumatisch jaar wil deze Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. In het vierde seizoen van Never Have I Ever keert Devi voor een laatste keer terug naar school, klaar voor haar senior year. 


The Mother (Netflix)
Na zich jarenlang te hebben verstopt in de wildernis van Alaska, keert een levensgevaarlijke huurmoordenaar terug om de dochter te redden van wie ze op grote afstand hield.


Lees ook: De leukste reisfilms met single vrouwen

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young adult top 6: april 2024

  • Young adult top 6: februari 2024

Zoek in artikelen